Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Young Driver AMR springer over Kina

FIA WEC 
30/10/15 

World Endurance ChampionshipYoung Driver AMR deltager ikke i søndagens løb i Shanghai, Kina, ved sæsonens syvende løb i FIA World Endurance Championship, med deres Aston Martin Vantage GTE #95. Holdet tog en fælles beslutning med sponsorer og partnere, om at springe fra ved den næstsidste runde i sæsonen. Young Driver AMR tager konsekvenserne af endnu et begrænsning på performance på deres Aston Martin Vantage GTE, som blev pålagt af arrangørerne til de sidste tre runder.
 

"Vi er dybt kede af det, overfor vore fans og partnere i Kina, men et løb hvor vi kører om fjerde eller femte pladser er ikke den måde vi ønsker at repræsentere os overfor vores sponsorer og gæster i Kina", siger Jan Struve fra Young Driver AMR.


(Foto: Drew Gibson)

"Ved tre af de sidste fire runder, var Young Driver AMR det bedst placerede Aston Martin team. Men efter en regelændring for de sidste tre runder, har ingen af GTE Pro klassens Vantage GTE en fair chance for at kæmpe med om podiet. Vi forventer det samme scenarie i Kina, og vi besluttede derfor at trække os fra denne runde, da det ikke giver mening kun at kæmpe mod vore kolleger på de andre Aston Martin hold. Vi er racerkørere, og vi gør ikke noget gratis, men vi føler, at der bør være en rimelig chance for at køre lige op med vores konkurrenter, og vi kan på nuværende tidspunkt ikke se den mulighed. Beslutningen om at trække os fra løbet i Shanghai, er taget sammen med vore sponsorer, og vil ikke påvirke vores meget tætte og gode forhold til dem - de har lovet at bakke op om os, når vi igen er konkurrencedygtige."

Young Driver AMR
www.youngdriver-amr.com


Læs mere om:
  • Shanghai - Tianma Circuit
  • 01/11/15 - Shanghai - Tianma Circuit - FIA WEC - FIA VM
  •