Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jesper Bisted jagter en medalje i rallyfinalen

DM Rally 
29/10/15 

Fredag og lørdag stiller Bisted Motorsport for sidste gang i denne sæson til start i et rally. Det er Rally Denmark, som er finale i Danmarksmesterskabet, og her står Jesper Bisted og Arly Larsen med en mulighed for at vinde en medalje i 2WD-divisionen op til 1600 cm3.
 

”Vi ligger lige nu nummer fire i mesterskabet,” fortæller rallykøreren fra Oens ved Horsens. ”Og vi har rent faktisk mulighed for at tage enten sølvet eller bronzen.”


Der er medaljemuligheder for Jesper Bisted og Arly Larsen

”Sølvet kræver dog en del kraftanstrengelse for os. Vi skal vinde divisionen og være bedst på power stagen, men et andet krav er også, at Simon Larsen – som lige nu ligger til sølvet – skal udgå.”

Anderledes ser det dog ud omkring mulighederne for at tage bronzen, hvor Jesper Bisted og Arly Larsen ligger fem point efter Jacob Jensen og Claus Kammersgaard.

”Vi skal kort og godt score seks point flere end dem for at få bronzen, og det er ikke en umulighed. Men det kræver ikke blot, at vi slutter foran Jacob og Claus, men også at der kommer et par mandskaber ind imellem os,” siger Jesper Bisted. Og han tror på sin chance i løbet, der starter med fire hastighedsprøver fredag aften og fortsætter med ti om lørdagen.

”Lygtebommen er sat på, og jeg glæder mig til at køre i mørket. Vi plejer at være rimeligt gode til at køre i mørket. Det skulle gerne gå bedre end sidste år, hvor der var masser af tåge fredag aften,” lyder det fra Suzuki Swift-køreren.

”Jeg glæder mig meget til at køre løbet. Det virker til, at der er blevet gjort meget ud af det, og så kan jeg forstå, at man i en af byerne gør det til en byfest. Det er dejligt at blive så godt modtaget.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Ans
  • 31/10/15 - Ans - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: