Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama 1600 Challenge

Målsætningen holdt, men DM drømmen bristede

Yokohama
1600 Challenge 

28/10/15 
Yokohama

Weekenden 10. og 11. oktober skulle de sidste DM point fordeles i 1600 Challenge.
Niklas førte med 5 point og hvis teamet holdt fokus, havde speeden, som i de andre afdelinger af DM og ellers blev forskånet for uheld, var der en god chance for at Niklas ville stå øverst på DM-skamlen efter weekenden.
 

Gennemgang af bilen, inden weekenden, havde fået et ekstra hak, så det var med sommerfugle i maven, da første træning skulle køres. Træningen gik godt, med 4. hurtigste tid og med de nærmeste forfølgere til titlen bagved.

Til tidtagning og heat havde teamet gemt et sæt nye slicks og dette skulle vise sig at bære frugt.

Niklas kvaler ind som 3. hurtigst, i en tid som ikke er langt fra de to forreste, med 50 kg succesballast var 3. position er ikke nogen dårlig startplacering.

Indtil videre gik det sådan, at teamet havde styr på konkurrenterne, vi vidste hvor de lå og hvem der skulle holdes øje med. Så hvis der blev kørt to fornuftige heat ville den store pokal være i hus.

Da starten går til første heat kommer Niklas godt af sted ned mod første sving, har dog en ABS fejl han lige bliver nød til at ordne. Dette gør at han taber nogle placeringer, men da der er nogle stykker der kører sammen i 1. sving, formår han at komme ud som 3’er. 3 sving senere bliver han påkørt og ender frontalt i autoværnet. Dette bevirker at bilen ikke kan køre mere denne weekend og Niklas må se DM drømmene briste.

Slutresultatet blev til 5. plads i DM 2015

Teamet er kørt i hi og planerne for 2016 er der allerede startet på, bilen skal rettes og stryges. Mens dette sker kan vi tænke tilbage på en ufattelig spændende sæson, hvor teamet på nær nogle få tekniske udfordringer har formået at holde moment og fokus igennem hele sæsonen og dette har udmøntet sig i flere topplaceringer og vi har været med i kampen om DM hele vejen igennem.

Dette har ikke kunnet lade sig gøre uden vores sponsorer, som vi skylder en stor tak. Uden jeres opbakning og tro på vores projekt, ville vi ikke være der hvor vi er i dag.

Tak til: NS Autocenter, Naturfarm Pharmacy, Jyske Bank, Bardahl, Silkeborg Biltransport, Autobasen, Hammerum Efterskole, Meyland Mad, Wicotech, Uprotect , Gerlevs, DM Foliemontering, og FPV Productions og de ikke navngivne støtter som har lige så stor betydning for os.

Tak for i år og vi ses i 2016

Voetmann


Læs mere om:
 • Niklas Voetmann
 • Padborg Park
 • 11/10/15 - Padborg Park - Yokohama 1600 Challenge
 •  
   

  Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS