Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault

Lasse Sørensen's Formel Renault Racer udstilles i Odense

Formel Renault 
28/10/15 

Formel RenaultLasse Sørensen's racerbil kommer til Danmark den 4.-5. november i forbindelse med FTZ messen i Odense Kongres Center. Bilen, som kommer til Danmark, er den Formel Renault 2.0, som Lasse sammen med sit team MP Motorsport fra Holland har deltaget i det Europæiske Mesterskab med.
 

Det er olieselskabet Total/Elf som har stået for at få bilen herop, hvor den vil blive udstillet på deres stand. Lasse er Total/Elf ambassadør, og vil begge dage på FTZ messen skrive autografer og hyggesnakke med eventuelt interesseret.

Lasse udtaler: "jeg glæder mig til denne FTZ udstilling, og til at få bilen herop. Det er normalt ikke let at få bilen til Danmark, da vores løb for det meste køres i Syd Europa. At Total/Elf nu har taget dette initiativ er bare kanon godt. Jeg glæder mig til at få en snak med alle dem som kigger forbi".

Lasse Sørensen er en del af Dansk Automobil Sports Unions Team Danmark elite trup, og Team Danmark supertalent. Han er regerende Fransk Formel 4 mester. I 2013 blev han kåret som Dansk Banesports talent. Økonomisk er han støttet af Saxo Bank, Olie selskabet Total/elf , Dansk Automobil sports union og Team Danmark. Yderligere er han lillebror til Marco Sørensen, som ligeledes er Saxo Bank støttet og som i 2015 deltager i WEC serien og Le Mans serien hos Aston Martin.

Team Sørensen


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her