Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

Christian Lundgaard på podiet igen

Go Kart 
27/10/15 

Christian Lundgaard har ikke været i aktion siden VM, og skulle i weekenden køre hans kun andet løb, i det for ham, nye team Energy Corse.
På South Garda Karting ved Lonato, blev det traditionsrige 44° Trofeo delle Industrie kørt, og selvom der var en del udfordringer med at få drivlinen til at køre optimalt, formåede Christian at sikre sig andenpladsen i finalen.
 

Dermed er der tilføjet endnu en topplacering til de mange flotte resultater i 2015

Christian Lundgaard er i 2015, verdens mest vindende KF Junior kører ved de store internationale løb, samtidigt er det værd at bemærke, Christian har kvalificeret sig og gennemført samtlige finaler i 2015, og en af de få kørere, som ikke har haft kofangeren ude af position, og dermed undgået de straffe der konsekvent har været uddelt, med tætte og hårde kampe, er dette en præstation i sig selv, og viser hvor meget han har udviklet sig som kører indenfor det seneste år.

Christians næste og sidste løb i 2015, er det prestigefyldte Supernats i Las Vegas 22/11, hvor der forventes over 500 deltagere, det bliver en stor oplevelse for den kun 14 årige kører, der som altid vil køre efter sejren.

Straks efter Las Vegas starter testene i Italien, hvor Energy Corse vil finde det bedste setup til Christian efter de nye regler i 2016, som omfatter ændringer på motorer, bremser samt vægt.

Lundgaard Racing


Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  •      ASETEK SIMSPORTS