Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Suzuki Motorsport med to biler i DM-finalen i rally

DM Rally 
28/10/15 

Suzuki Motorsport stiller til start med hele to biler, når årets sidste afdeling af Danmarksmesterskabet i rally i weekenden køres i Midtjylland. Kenneth Madsen/Henrik Dernoff (Ruds Vedby/Ringsted) kæmper for at tage deres fjerde fælles titel i træk, mens teamejer Anders Lysen (Sorø) atter er tilbage i DM-feltet. Det sker med en ny co-driver – Karsten Isaksen (Egtved) – og en ny rallybil.
 

”DM-Finalen bliver rent taktisk lidt anderledes end det, jeg havde håbet på,” siger Kenneth Madsen. ”Henrik og jeg ville gerne have kørt efter et topresultat, så vi kunne have sluttet sæsonen af med et godt resultat generelt. Men denne gang bliver vi nødt til at tænke på taktikken.”

Kenneth Madsen/Henrik Dernoff udgik nemlig af forrige DM-afdeling og måtte derfor overgive DM-føringen til Carsten Jensen/Michael Fasterholdt.


Kenneth Madsen og Henrik Dernoff jagter en ny DM-titel

”Jeg bliver nødt til at køre taktisk. Henrik og jeg har kun et mål i denne her weekend, og det er at se målet før Carsten og Michael. Bare de ikke er foran, så er det lige meget,” siger Kenneth Madsen. ”Det kan godt være svært at køre teknisk, for det kan være svært at ramme en rytme. Man er måske lidt mere spændt, men det skal vi nok finde ud.”

Kenneth Madsen/Henrik Dernoff bliver ikke Suzuki Motorsports eneste repræsentanter ved det afsluttende Rally Denmark. Holdet er også repræsenteret af Anders Lysen/Karsten Isaksen. Og det i en helt ny bil.

”De gange, hvor jeg har været ude at køre i år, har været i Kenneths Suzuki Swift Maxi 2000, men sideløbende har vi i teamet arbejdet på at gøre en helt ny bil klar – en evolution 3,” siger Anders Lysen.


Anders Lysen vender tilbage til DM-feltet med en nybygget rallybil

”Jørgen Madsen og Claus Jensen fra teamet har udviklet en helt ny motor, som kommer til at danne grundlag for det, vi skal køre med til næste år, og så har vi ellers bygget en helt ny bil, hvor vi har draget på de erfaringer, som vi har samlet over de seneste 2-3 år.”

Anders Lysen har endnu sin første køretur i sin nye rallybil til gode. Men han glæder sig til at køre i den. Og vise den frem.

”Den bliver stjernehamrende flot, og jeg glæder mig til at vise den frem,” siger han. ”Den får en helt ny dekoration, som er anderledes end det, vi ellers har kørt med i teamet, men ellers gælder det for Karsten og mig om at køre et sikkert løb og få en hel bil med hjem. Om vi bliver nummer 10 eller 52 er lige meget, for vi skal bruge løbet som test til forberedelse til næste år. Men jo, jeg glæder mig rigtig meget til at køre et DM-rally igen.”

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
 • Anders Lysen
 • Henrik Dernoff
 • Karsten Isaksen
 • Kenneth Madsen
 • Ans
 • 31/10/15 - Ans - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: