Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Kenneth Madsen/Henrik Dernoff mistede DM-føringen i rally

DM Rally 
23/10/15 

Den seneste afdeling af Danmarksmesterskabet i rally blev resultatmæssigt noget af en skuffelse for Kenneth Madsen/Henrik Dernoff (Ruds Vedby/Ringsted). Holdet var ikke blot så uheldige, at de måtte udgå af Bygholm Rally. Deres nulscore betød også, at de mistede deres DM-føring i divisionen for tunede tohjulstrukne biler over 1600 cm3.
 

”Vi var uheldige at have en afkørsel. Jeg bremsede lidt for sent, og så var der en lille jordvold, hvor jeg tænkte, at jeg godt kunne køre over den. Men det kunne vi ikke,” fortæller Kenneth Madsen. Men det var muligt at fortsætte rallyet.

”Vi ramte så hårdt ind i jordvolden, at oliekøleren til servostyringen gik i stykker. Vi fortsatte selvfølgelig med det så langt, vi kunne, men så gik pumpen i stykker, og så tabte vi den rem, som trækker både vandpumpe og generator. Det var bare en kvajer, men laver man ikke en fejl en gang imellem, så kører man ikke stærkt nok.”


Kenneth Madsen og Henrik-Dernoff var blandt de hurtigste, men var også uheldige

Men Kenneth Madsen/Henrik Dernoff havde indtil da kørt stærkt. De var næsthurtigst af alle på første hastighedsprøve og førte deres klasse indtil deres afkørsel.

”Jeg synes ikke, at der var så godt flow i bilen, men farten var der da på stopuret. Det var lidt svært, når det var skiftevis vådt og tørt underlag, vi kørte på, men vi har haft de rigtige Yokohama-dæk på,” siger Kenneth Madsen.

Men selv om uheldet kostede mesterskabsføringen, så er mesterskabsdrømmene langt fra slukket. Kenneth Madsen/Henrik Dernoff er kun et point efter Carsten Jensen/Michael Fasterholdt (Holstebro/Billund), og hvis de bare slutter foran dem ved DM-finalen den 30.-31. oktober, kan de sikre sig deres fjerde guldmedalje i træk.

Suzuki Motorsport
Anders Lysen


Læs mere om:
 • Henrik Dernoff
 • Kenneth Madsen
 • Horsens
 • 17/10/15 - Horsens - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS