Historisk Rally Team Mejer på hjemmebane i Horsens

DM Rally
20/10/15

Dansk Mesterskab i Mini Rally til Historisk Rally Team Mejer
Lørdag den 17. oktober blev 5. afdeling af det danske mesterskab i minirally afviklet i Bygholm Rally 2015,på vejene nord og nordvest for Horsens. Historisk Rally Team Mejer stillede med deres to Volvo 242 Turbo op i den historiske klasse over 2000ccm. Det var med Kurt Mejer og Vagn Aage Hansen i den ene bil, og Heino Mejer og Bo Mølgaard i den anden, at der blev satset stort på et godt resultat på hjemmebane.

Med hurtig og kontrolleret kørsel på de glatte og våde veje, lykkedes det for Heino Mejer og Bo Mølgaard at vinde den historiske klasse.
De kunne dermed overtage føringen efter 5 løb, og kalde sig danske mestre i Mini Rally 2015, i klassen over 1600ccm.

Heino Mejer og Bo Mølgaard på de våde veje omkring Horsens
(Foto: Brian Juel)

Heino Mejer er også Mini Rally Syd mestre 2015
Bygholm Rally 2015 var sidste afdeling i Mini Rally Syd mesterskabet, som arrangeres af 5 klubber i Syd- og Sønderjylland, plus Fyn. Det er en åben serie, som alle kan deltage i, i deres respektive klasser.
Igennem sæsonen har Heino Mejer og Bo Mølgaard ligget i toppen af stillingen, og de sluttede sæsonen af med at tage endnu en sejr.
Dermed tog de også det samlede Mini Rally Syd mesterskab i deres klasse.

Heino og Bo på podiet i Bygholm Rally 2015
Da resultaterne for Bygholm Rally 2015 blev gjort op, kunne Historisk Rally Team Mejer, med tilfredshed, se tilbage på en god rally dag.
Heino Mejer og Bo Mølgaard tog første pladsen i den historiske klasse over 1600ccm, med mere end 3 minutters forspring til 2. pladsen i klassen, som gik til Flemming Hansen og Palle Gustafsen fra Sjælland.

Heino Mejer blev 4. hurtigste bil i Bygholm Rally
Det var en glad Heino Mejer der kunne stige ud af bilen efter Bygholm Rally. Bilens alder taget i betragtning, er det flot at lande som 4. hurtigste bil i et felt der tæller alle de kørere, der kæmper om det samlede danske mesterskab i rally.
Heinos kørsel på de våde og glatte veje var forbilledlig, og samarbejdet i bilen, mellem Heino Mejer og Bo Mølgaard fungerede perfekt. Ellers ville denne flotte placering ikke være mulig.

Kurt Mejer og Vagn Aage Hansen på vej igennem landsbyen Torp

Mange kom forbi og hilste på ved Bygholm Landbrugsskole
Bygholm Landbrugsskole og Kursuscenter på Hattingvej i Horsens summede af liv hele dagen.
Mange tilskuere havde, på trods af det fugtige efterårsvejr, fundet vej til rallycentrum for at se de mange flotte rallybiler, og veksle nogle ord med kørerne.
Der var stor interesse for Historisk Rally Team Mejers fine Volvo 242 Turbo, og der blev udvekslet mange gode historier om et langt rally-liv for specielt Kurt Mejer. Skal forsvare deres placeringer ved finalen om det danske mesterskab i Ans
Når finalen om det danske mesterskab i rally afvikles den 30. og 31. oktober stiller begge biler fra Historisk Rally Team Mejer til start.

Heino Mejer og Bo Mølgaard skal forsvare deres foreløbige 1. plads i kampen om det danske mesterskab i rally, hvor de efter 5 løb fører den historiske klasse over 2000 ccm.
Kurt Mejer og Vagn Aage Hansen skal forsvare deres aktuelle 2. plads, og gerne ændre den til en 1. plads i West Euro Rally Cup, som er en international turnering.
Turneringen føres i øjeblikket af det tyske hold Axel Schütt og Klaus Finke, som blot er 0,5 point foran Kurt Mejer.