Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Meget power – lidt greb

DM Rally 
21/10/15 

Det var en små-frustreret Jacob Jensen, som ved mål på første hastighedsprøve til Bygholm Rally/DM5 rystede på hovedet, grunden dertil var at den hidsige Citroen C2 Super 1600 ikke kunne overføre de mange kræfter, på den våde og kolde asfalt.
 

Sammen med sin codriver Claus Kammersgaard ville han prøve lykken med den kraftfulde Citroen C2 Super 1600, men der var et par vigtige detaljer som gjorde, at bilen ikke kunne overføre de mange kræfter.

En spritny undervogn fra BOS, men de settings som den var leveret med, passede langtfra til de danske efterårs veje, dog blev der justeret i løbets eneste service pause, og det blev bedre, men langt fra nok til at kunne blande sig helt i top.

’den er helt ustyrlig, den kører som en 230 hestes sæk kartofler, kører over det hele, over og understyrer hele tiden, og laver hjulspind helt op i 4. gear’, dette var Jacobs ord til service drengene i pausen.

Slut resultatet for Team RacerShoppen til rallyet i Horsens blev en 16. plads generelt ud af i alt 81 startende mandskaber, og samlet 6’er i den hårde Klasse 4, men ikke tilfredsstillende for ambitiøse Jacob Jensen.

’Når undervognen bliver rigtigt indstillet, og vi kan få alt den power fra motoren overført til hastighed i asfalten, så bliver det godt, for der er meget power i den fede bil’, sluttede Jacob af med at sige.

Allan Post
Foto : Allan Post og Sydjysk Rally


Læs mere om:
 • Horsens
 • 17/10/15 - Horsens - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS