DM i Rally

Næsten uvirkelig

DM Rally
20/10/15

Når sæsonen er slut, (der mangler DM finalen i Ans og Yokohama Finalen i Kolding, så har Nicolai Jensen kørt 19 løb i hans Renault Twingo (Micro Rally Cup bil), hovedsageligt med Oliver Saust i højre sædet, og dette samarbejde har kørt til UG med fælg og dæk, og resulteret i …

-Vinder af Micro Rally Cuppen.
-Vinder Yokohama Mesterskabet Øst.
-DASU mester i Minirally.
-Nr. 2. i Minirallysyd turneringen.

Så indtil videre har Nicolai kørt 17 løb i bilen her i 2015, en super drift sikker bil, masser af kilometer ind under huden for Nicolai og Oliver, et perfekt samarbejde i rallykabinen, og hvor mange andre har kørt så mange løb i en enkelt sæson, og selvom Nicolai efterhånden er en smårutineret ræv, så har denne sæson givet ham meget, når vi snakker linjer, ro, fokus på opgaven, og ikke at forglemme, det skal være sjovt at køre rally.

Til DM5, Bygholm Rally i Horsens, havde løbsledelsen fundet prøver frem med stor sværhedsgrad, krydret med efterårets luner, våd/kold/fedtet asfalt, og løbet var sidste afdeling i minirallysyd turneringen, så korte prøver, men med kvalitet og udfordring i hver kørt kilometer.

Præmieoverrækkelsen efter løbet gav medaljer og pokaler til hylderne derhjemme hos Nicolai og Oliver, og nu mangler der så to løb, to finaler, og de to glæder sig ligeså meget dertil, som havde det været det første løb i sæsonen.