Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Andenplads til Bisted Motorsport på hjemmebane

DM Rally 
21/10/15 

Resultatmæssigt blev Bygholm Rally en succes for Jesper Bisted og Arly Larsen, for parret fra henholdsvis Oens og Dianalund kunne for andet DM-rally i træk slutte på en andenplads i deres klasse. Som en konsekvens har de dermed reelt meldt sig ind i kampen om medaljerne, selv om første del af sæsonen ikke har været særlig god.
 

”Løbet gik faktisk godt, selv om vi ikke helt var tilfredse med indsatsen. Vi syntes nemlig, at den første hastighedsprøve gik rigtig, rigtig dårlig, men tidsmæssigt gik det fint,” siger Jesper Bisted.


For andet løb i træk blev det til en andenplads for Jesper Bisted og Arly Larsen

”Løbets anden hastighedsprøve, hvor der var grus, var rigtig sjov. Det var en rigtig god prøve, og så var det rart at køre et løb, hvor vi ikke bøvlede med bilen, selv om vi havde lidt problemer med at kunne koble ud. Det var mest træls mellem hastighedsprøverne. Det er ikke engang det, vi kan sige som undskyldning for, at vi ikke vandt. Vi kunne kort og godt ikke køre hurtigere, så Simon Larsen, som vandt vores klasse, har virkelig givet den gas. Det er flot, at han kunne finde 14 sekunder.”

Andenpladsen udløste 15 point, hvilket stort set svarer til den samlede score, som Jesper Bisted og Arly Larsen fik ved årets tre første DM-rallyer, og den medaljechance, man tidligt afskrev, er nu pludselig alligevel en mulighed.

”Vi ligger nu på fjerdepladsen i kampen om Danmarksmesterskabet, og der er kun fem point op til holdet på tredjepladsen, og vi vil gå efter at kunne fravriste dem bronzen ved finalen. Den medalje skal vi altså have,” siger Jesper Bisted.

”Jeg glæder mig virkelig meget til finalen i Ans, hvor vi igen skal køre et langt løb, og hvor der også fredag aften skal køres fire aftenprøver. Dem glæder jeg mig meget til.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
 • Jesper Bisted
 • Ans
 • Horsens
 • 17/10/15 - Horsens - DM Rally
 • 31/10/15 - Ans - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS