Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Audi Sport TT Cup

Nicolaj Møller Madsen sluttede som en flot nr. 2 i årets Audi Sport TT Cup

Audi Sport TT Cup 
20/10/15 

Finalen af Audi Sport TT Cup 2015 blev i weekenden kørt på Hockenheimring. Nicolaj Møller Madsen havde inden weekenden en lille chance for at vinde den samlede titel, kørte sig til to podieplaceringer, men måtte til sidst lykønske Jan Kisiel (PL) med den samlede sejr.
 

Nicolaj Møller Madsen
Den unge dansker opsummerede sin præstation med et smil: "Jeg er virkelig tilfreds med weekenden. Jeg viste god fart. Jeg havde nogle problemer under kvalifikationen, hvor jeg hang fast i noget trafik undervejs, og måtte starte længere tilbage end planlagt. I første løb var mit tempo godt, og i andet løb viste jeg vinderpotentiale."


Nicolaj Møller Madsen nr. 2 i den samlede stilling i Audi Sport TT Cup
(Foto: Audi Communications Motorsport)

Med syv podieplaceringer og en andenplads i den samlede stilling i Audi Sport TT Cup sæsonen erNicolaj Møller Madsen godt tilfreds: "Jeg tabte mesterskabet i Oschersleben, hvor jeg havde en dårlig kvalifikation og efterfølgende mistede alt mange point. Samlet set var det et godt år, og jeg ønsker at holde forbindelsen med Audi, især i GT racing og langdistanceløb. I Danmark har vi Tom Kristensen, og han har opnået så meget med Audi."


Nicolaj Møller Madsen i #17 - Audi Sport TT Cup
(Foto: Audi Communications Motorsport)

Mikaela Åhlin-Kottulinsky
For den unge svensker, Mikaela Åhlin-Kottulinsky, forløb weekenden knap så godt. "Mit tempo var højt i hele weekenden, selvom resultaterne ikke viser det. I det første løb havde jeg en rigtig god start, men så blev jeg klemt i hårnålen, hvilket afgjorde løbet for mig. I andet løb satte jeg den hurtigste omgangstid og lå i femte position efter seks omgange, men pga. et andet sammenstød måtte jeg udgå igen. Jeg havde bare ikke held af det på Hockenheim."

Audi Sport TT Cup finalen opsummerede hele Mikaelas sæson. Podieplaceringen på Norisring var hendes højdepunkt, men der var også skuffelser iblandt. "Mit mål var at skabe resultater i hvert løb, og det formåede jeg ikke, men jeg er nødt til at se på de positive sider og komme videre. Jeg vil gerne flytte til GT3 med Audi R8 LMS, men TT Cup er også en mulighed til næste år."

Resultat
Finnen Joonas Lappalainen vandt begge løb i weekenden, men det var Jan Kisiel (PL), der blev hædret som vinder af Audis one-make cup med 231 point. Nicolaj Møller Madsen sluttede som en flot nr. 2 med 206 point, mens Dennis Marschall (D) blev nr. 3 med 186,5 point. Den første sæson af Audi Sport TT Cup levede op til forventningerne og leverede spændende motorløb.


Audi Sport TT Cup 2015 endelig stilling - Dennis Marschall (D) nr 3, Jan Kisiel (PL) nr 1, Nicolaj Møller Madsen (DK) nr 2
(Foto: Audi Communications Motorsport)

Video med sammendrag fra weekenden: www.audi-mediacenter.com/en/videos/1360

Streaming af løbene: https://audimedia.tv

Læs mere om Audi Sport TT Cup: www.audi-motorsport.com/de/en/tt-cup.html

Ansøgningsskema til Audi Sport TT Cup 2016 (ansøgningensfristen er 15. november).

AUDI Danmark

Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Hockenheim
  • 18/10/15 - Hockenheim - Audi Sport TT Cup
  •