Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Audi Sport TT Cup

Flot finish på fantastisk sæson

Audi Sport TT Cup 
19/10/15 

Nicolaj Møller Madsen sluttede 2015-sæsonen af på flotteste manér med flot kørsel, to podieplaceringer og en samlet andenplads i Audi Sport TT Cup. Nu begynder forberedelserne til 2016.
 

Fynske Nicolaj Møller Madsen havde fart i bilen i sidste afdeling af Audi Sport TT Cup på tyske Hockenheim. De afsluttende finaleløb i Tyskland sluttede noget nært optimalt med to flotte andenpladser i weekendens to løb, og selvom det "kun" rakte til en samlet andenplads i mesterskabet, så var det en glad fynbo, der søndag kunne gøre status over en forrygende weekend og sæson.

- Det blev lige præcis den sæsonafslutning, som jeg havde håbet på. På trods af en uheldig kvalifikation, fik vi vist, at vi kan køre stærkt, og selvom jeg altid går efter at vinde, så er jeg utrolig stolt og glad over den samlede andenplads i Audi Sport TT Cup. Hele holdet har arbejdet hårdt sæsonen igennem, og jeg er så glad og rørt over den opbakning, som jeg har fået fra min familie, mine sponsorer og fans, siger Nicolaj Møller Madsen.


(Foto: Audi Communications Motorsport)

Netop opbakningen til Nicolaj Møller Madsen var i særklasse på Hockenheim. En lang række danskere havde taget turen til det tyske for at heppe på det fynske racertalent weekenden igennem.

- At være 35 danskere til finaleløbet var en ubeskrivelig oplevelse. En kæmpe tak til alle sammen - det betød alverden for mig. Jeg vil også takke alle mine sponsorer og netværksmedlemmer for støtten sæsonen igennem - ligesom Audi Sport skal have tak for, at de lod mig blive en del af deres unikke program. Det har rykket mig som racerkører, siger Nicolaj Møller Madsen, der allerede er begyndt at kigge ind i 2016.

- Forberedelserne er allerede startet. Vi skal være så godt forberedt som muligt. Jeg går efter at blive hos Audi og GT3 Racing, og det er det setup, vi nu går igang med at arbejde hårdt henimod, slutter Nicolaj Møller Madsen.

Weekendens finaleresultater betød at polske Jan Kiesel vandt 2015-udgaven af Audi Sport TT Cup - 25 point foran Nicolaj Møller Madsen.

Du kan se weekendens samlede resultater og den samlede slutstilling i Audi Sport TT Cup her.

nicolaj.eu


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Hockenheim
  • 18/10/15 - Hockenheim - Audi Sport TT Cup
  •