Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Simon Larsen gør rent bord

DM Rally 
18/10/15 

Trods et skift af 2.kører i sidste øjeblik, vinder Simon Larsen 5.afd. af DM
Simon Larsen, Nykøbing F. og Jens Chr. Anker, Skævinge, stillede op til 5. afd. af Danmarksmesterskabet i rally med ét mål. Og det var maximum point.
 

”Vi forberedte os godt til løbet og var 100% koncentreret og gik til opgaven med krum hals. Jeg var dog lidt for ivrig på første prøve og lavede en tyvstart. Det kostede 10 sekunder i straf, men allerede efter 2 prøver var de kørt ind igen, så det betød ikke noget i sidste ende hvor vi vinder med 14 sekunder til nr. 2 i klassen”, fortæller en glad Simon Larsen.

Samarbejdet mellem Simon Larsen og Jens Chr. Anker fungerede perfekt fra 1.meter. De er hurtigst i klassen på samtlige prøver.

”Det var fugtigt hele dagen, og meget skiftende underlag. Det har været et rigtig godt rally, dog lidt kort”, udtaler Jens Chr. Anker.

Mens Simon Larsen høstede alle pointene, lå de værste konkurrenter, Kim Madsen og Anja Porsorski, i grøften. De endte på en 12.plads i klassen.

Ud over en klassesejr var teamet også 5. hurtigst generelt, ud af 62 biler der kom i mål.

Nu ser teamet frem mod DM-Finalen d.30.-31. Oktober i Ans, hvor chancen for guld stadig er en mulighed.

Simon Larsen RallySport


Læs mere om:
 • Simon Larsen
 • Horsens
 • 17/10/15 - Horsens - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS