Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Audi Sport TT Cup

Tre kørere kan stadig nå at vinde Audi Sport TT Cup mesterskabet

Audi Sport TT Cup 
17/10/15 

I den kommende weekend afholdes den store sæsonfinale af Audi Sport TT Cup på Hockenheimring. Tre kørere har stadig en chance for den 17. og 18. oktober at vinde den første mesterskabstitel i den nye Audi one-make cup, og danske Nicolaj Møller Madsen er en af dem.
 

Tre af deltagerne - Jan Kisiel (PL), Nicolaj Møller Madsen (DK) og Dennis Marschall (D) – kæmper stadig om titlen, men 21-årige Jan Kisiel har de bedste chancer i mesterskabskampen. Med 199 point fører den unge kører fra Warszawa stillingen med 35 point foran Nicolaj Møller Madsen (164 point). Dennis Marschall ligger lige i hælene på Nicolaj med 163,5 point. En kører kan højst opnå 50 point på Hockenheim, hvilket betyder, at Jan Kisiel kun behøver at afslutte et af de to sidste løb på Hockenheimring på fjerdepladsen for at sikre sig den samlede sejr. Ærgerligt for Nicolaj, der førte gennem den første halvdel af sæsonen, men intet er afgjort på forhånd!


Dennis Marschall (D), Jan Kisiel (PL), Nicolaj Møller Madsen (DK)
(Foto: Audi)

Mikaela Åhlin-Kottulinsky ligger nr. 10 med 75 point inden weekendens finalerunde og har derfor desværre ikke mulighed for at blande sig i toppen, men kørerne ligger tæt midt i feltet, så Mikaela har klart mulighed for at avancere under finaleweekenden.

Nu hvor sæsonen er ved at være slut, er ansøgningsprocessen for 2016 sæsonen af Audi Sport TT Cup i fuld gang.
"Vi har allerede modtaget adskillige lovende ansøgninger fra hele verden," siger projektleder Rolf Michl. I 2015 sæsonen havde 165 kandidater fra 30 nationer ansøgt om de 18 sæder i Audis one-make cup.

Ansøgningsskema til Audi Sport TT Cup 2016:
audi-motorsport.com/content/dam/motorsport/2015/TT-Cup/Dokumente/Audi%20TT%20Cup_2016_Application.pdf

Live streaming af alle løbene: audimedia.tv

Læs mere om Audi Sport TT Cup:
www.audi-motorsport.com/de/en/tt-cup.html

AUDI Danmark

Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Hockenheim
  • 18/10/15 - Hockenheim - Audi Sport TT Cup
  •