Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Ny VM-chance for Nicolai Sylvest

FIA WEC 
16/10/15 

World Endurance ChampionshipNicolai Sylvest havde godt nok forladt flyet fra Japan, men han var endnu ikke helt kommet sig over sit jetlag efter i sidste weekend at have været med ved sjette afdeling af verdensmesterskabet for sportsvogne, før der var bud efter det unge Team Danmark-talent igen.
 

”Det var Larbre Competition, som jeg kørte for i Japan,” fortæller den unge racerkører fra Jægerspris. ”De var interesseret i at give mig en ny chance ved det næste VM-løb i Shanghai, hvor Kristian Poulsen, som jeg afløste i Japan, heller ikke kan starte.”

Der blev selvfølgelig sagt ja tak.


Næste stop for Nicolai Sylvest bliver Formel 1-banen i Shangihai
(Foto: Vision Sport Agency)

”Jeg er glad for at kunne bekræfte, at Nicolai Sylvest vender tilbage med os i Shanghai, hvor han igen skal køre sammen med Gianluca Roda og Paolo Ruberti i startnummer 50,” siger teamchef Jack Leconte fra Larbre Competition. ”Jeg er sikker på, at han vil kunne bygge videre på alt det, han lærte på Fuji-banen, og at han vil fortsætte sin fremgang.”


Der blev skrevet mange autografer i Japan - nu gælder det VM-løbet i Kina

Næste VM-afdeling finder sted på Shanghai International Racing Circuit, der ligger godt 20 kilometer fra millionbyen af samme navn, og som siden 2004 har været vært for det kinesiske Formel 1 Grand Prix.

”Jeg kender kun banen fra tv-transmissionerne fra Formel 1, men nu skal jeg have kigget nærmere på den, så jeg er så godt forberedt som muligt,” siger Nicolai Sylvest. ”Jeg glæder mig i hvert fald til at vende tilbage til Larbre Competition og deres gule Chevrolet Corvette.”

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Nicolai Sylvest
  • Shanghai - Tianma Circuit
  • 01/11/15 - Shanghai - Tianma Circuit - FIA WEC - FIA VM
  •