Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Jesper Bisted: ”Der er lidt at leve op til”

DM Rally 
16/10/15 

Jesper Bisted er lørdag tilbage på hjemmebane, når han sammen med Arly Larsen stiller til start i årets næstsidste afdeling af Danmarksmesterskabet i rally. Det er sker ved Bygholm Rally, der får base i Horsens.
 

”Sidste år blev vi treere generelt i løbet, så der er lidt at leve op til. Det var godt nok nogle andre biler, som var med sidste år, og feltet er større denne her gang, men vi skal gerne højt op i klassementet,” siger Jesper Bisted.


Det er på hjemmebane, Jesper Bisted lørdag starter ved Bygholm Rally

”Vi har en klar målsætning. Det er at vinde klassen, og jo, jeg ved, at jeg har sagt det mange gange før, men det er den målsætning, vi har. Og skal have.”

Bygholm Rally køres tre steder nord for Horsens, og i kraft sin generelle tredjeplads sidste år og sin bopæl i Oens er det et område, Jesper Bisted kender.

”Vi kørte prøverne til minirallyet sidste år, og det er fine hastighedsprøver, hvor der både er grus og asfalt,” siger han. ”Det er lidt ærgerligt, at man ikke kan gøre løbet længere, så det bliver et rigtigt DM-rally. Men jeg glæder mig meget til prøven ved Hansted, hvor vi skal køre på grus. Det er den, der bliver sjovest.”

Ved sidste DM-rally, som foregik på Juelsminde-halvøen, døjede Jesper Bisted/Arly Larsen med tekniske problemer i deres hvide og grønne Suzuki Swift Maxi 1600.

”Vi fandt ud af, at det var kron- og spidshjulet, der var blevet spist under løbet, men nu har vi fået lavet spærret, så det virker,” siger Jesper Bisted. ”Vi når desværre ikke at få bilen testet, men vi går ud fra, at den virker.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
 • Jesper Bisted
 • Horsens
 • 17/10/15 - Horsens - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS