Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Audi Sport TT Cup

Sæsonafslutning på Hockenheim

Audi Sport TT Cup 
16/10/15 

Sæsonen slutter af med et brag, når Nicolaj Møller Madsen og resten af Audi-kørerne i weekenden har sidste afdeling i Audi Sport TT Cup på legendariske Hockenheim i Tyskland. En flot sæson skal sluttes af med maner, når Nicolaj Madsen skal forsvare sin samlede andenplads i klassementet.
 

Sidste løbsweekend i Audi Sport TT Cup står for døren, og inden længe er det tid til at gøre status over løbssæsonen i Audi Sport TT Cup for Nicolaj Møller Madsen.


(Foto: Audi)

Med en samlet andenplads i Audi Sport TT Cup før løbene på Hockenheim, er Nicolaj Møllers Madsen målsætning om en podieplacering tæt på at blive indfriet, og det er da også en forventningsfuld racerkører, der ser frem til weekenden.

- Jeg har glædet mig rigtig meget til denne weekend. Vi har arbejdet stenhård, og har analyseret de sidste to løbsweekender for at lære så meget af dem som muligt. Nu føler jeg mig klar, glad og motiveret til at lave et topresultat på Hockenheim, siger Nicolaj Møller Madsen og giver følgende beskrivelse af banen i Tyskland:

- Hockenheim er en fantastisk banen med hurtige og langsomme sektioner. Desuden er der altid mange tilskuere - faktisk regner Audi med over 100.000 tilskuere samlet i weekenden - her iblandt en masse danskere og mange af dem er mine sponsorer, siger en spændt Nicolaj Møller Madsen.

Selvom den samlede førsteplads i Audi Sport TT Cup er noget nær umulig ud at nå, så skal der køres koncentreret i weekenden for at beholde andenpladsen og slutte 2015 af så godt som muligt.

- Jeg vil gøre mit for, at vi har noget at fejre på søndag. Det er så fedt med den enorme opbakning, som jeg får fra fans, sponsorer og samarbejdspartnere. Lige nu tænker jeg slet ikke på placeringen samlet, men kun på de to løb lørdag og søndag, og på at få de bedste resultater ud af dem, siger Nicolaj Møller Madsen.

22-årige Nicolaj Møller Madsen er før weekenden placeret på en samlet andenplads i Audi Sport TT Cup med 164 point - 35 point efter polske Jan Kisiel og 0,5 point foran tyske Dennis Marschall på tredjepladsen. Nicolaj Møller Madsen fører derudover Audi-kørernes interne konkurrence om buzz ranking på de sociale medier.

Nicolaj Møller Madsen starter kvalifikationen i Tyskland fredag kl. 16.55, efterfulgt af løb 1 lørdag kl. 14.55. Løb 2 søndag har start kl. 09.50.

Løbet på Hockenheim i Tyskland kan livestreames online her.

nicolaj.eu


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Hockenheim
  • 18/10/15 - Hockenheim - Audi Sport TT Cup
  •