Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Sæsonen afsluttet på podiet for Lyck Motorsport

Yokohama
1600 Challenge 

16/10/15 
Yokohama

Sæsonen blev afsluttet på podiet for Søren Lyck og Lyck Motorsport.
Den 7. og sidste afdeling af Yokohama 1600 Challenge blev kørt på Padborg Park, og her var der stadig medaljechancer for teamet fra Esbjerg.
 

Teamet lå inden weekenden på 6. pladsen i DIF Danmarksmesterskabet med kort afstand op til kørerne foran ham, men heller ikke langt til dem bag ham, så alt kunne ske. Ydermere er der den regel i klassen, at man skal smide sine 2 dårligste løbsresultater væk, og så konstant som Søren har kørt denne sæson, kunne det nemt komme til at give bagslag i pointstillingen.

Lørdag morgen klokken 8.55 trillede de 28 biler i klassen ud og Søren Lyck satte 6. bedste tid af alle kørerne.


(Foto: CNPhoto.dk)

Seneste lørdag skulle kvalifikationen køres. Her blev det til 7. startposition, og dermed et rigtig fint udgangspunkt for søndag.

På en meget oktoberkold racerbane skulle heat 1 køres søndag morgen. Den tidligere rallycross kører er dog vandt til nedsat vejgreb og plejer altid at få nogle superstarter – skulle det mon gentage sig?

Det gjorde det helt bestemt! Men også med lidt hjælp fra andre kørere. Flere af de forankørende stødte nemlig sammen i de første par sving, og det udnyttede Esbjerg Motor Sport Auto køreren til fulde, og erobrede 2. pladsen halvvejs rundt på første omgang!

Da der kort tid efter kom safetycar, kom forfølgerne dog rigtig tæt på igen. Alligevel trak han fra dem igen, da løbet blev frigivet, og kunne efter 10 omgange køre i mål på 2. pladsen, og derved sikre sig sæsonens anden pokal.


(Foto: CNPhoto.dk)

Søndag eftermiddag var det tid til heat 2. Her skulle Søren så starte på 7. position.

Det blev en ok start, men på første omgang var der 2 konkurrenter der var ved at kollidere, og i forsøget på at undgå dem, blev det til en kæmpe snurretur for Søren. Men heldigvis undgik ham dem, samt selv at blive ramt, og måtte herefter fortsætte på 11. pladsen. Han fik sig dog hurtigt kæmpet op på 9. pladsen, som også blev slutresultatet i heatet.

Efter man trak de 2 dårligste resultater fra, endte det desværre med en 7. plads i DIF Danmarksmesterskabet. Så Sørens konstante kørsel blev desværre straffet lidt, da det ellers havde rakt til en delt 4. plads i mesterskabet.

Udover podiepladsen i heat 1, så kørte Søren Lyck faktisk også søndagens allerhurtigste omgang af alle kørere! Så teamet beviste at farten var der i bilen, også selvom det desværre ikke rakte til nogen mesterskabsmedalje i 2015.


(Foto: CNPhoto.dk)

Teamet vil gerne sende en stor tak til DETLED.dk, Lund Skilte og CAFAX, der har støttet op om teamet denne sæson.

Derudover vil teamet også sende en stor tak til Omotorsport, som har hjulpet Lyck Motorsport gennem hele sæsonen ude på banerne. Det er ikke altid nemt at nå det hele ene mand…

Som det ser ud lige nu, så bliver 2016 et sabbatår for teamet – men der er jo lang tid til april, så lad os se om det bliver ved med at være planen, eller om den ændres.

Tak for i år.

Lyck Motorsport

JJ Media


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 11/10/15 - Padborg Park - Yokohama 1600 Challenge
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: