1600 Challenge

God sæsonafslutning for Njor

15/10/15

Søndag d. 11 oktober, pakkede Njor Motorsport sammen efter et løb, for sidste gang i år.
Og det var noget teamet kunne gøre med et smil Superturisme Finalen 2015 på Padborg Park, var nemlig gået over al forventning.

Det startede ellers ikke for godt lørdag morgen, lige inden Mikkel Njor skulle til at køre ud til træningen opdagede teamet at kileremmen var ved at hoppe af. Derfor nåede Mikkel kun at få kørt 5 minutter i træningen, men alligevel blev det til en 24. plads ud af 28. Et resultat teamet var fint tilfreds med, og det viste at der var potentiale i Mikkel og bilen denne weekend.

I tidtagningen havde Mikkel en rigtig god fornemmelse med bilen, det var også tydeligt at se på tiderne. En 24. plads blev det til, hvilket er det bedste resultat i en tidtagning indtil videre for Mikkel, og en rigtig god startposition til heat 1.

Inden løbet havde flere kørere udtrykt bekymring for, at de ikke kunne nå at få varme i dækkene, inden starten, når vejret var så koldt. Og det skulle vise sig at de fik ret i, allerede på 1. omgang udgik 5 kørere og der blev sendt safety car på banen. Mikkel derimod, fik en rigtig god start, og var allerede oppe på en 19. plads, da safety car’en kom på banen. Inden banen var blevet gjort klar igen efter de mange uheld, var der kun lidt over 5 minutter tilbage. Efter safety car perioden gik det rigtigt godt for Mikkel og han endte på en fremragende 15. plads ud af 28, og en 3. plads i rookie mesterskabet.

I kraft af den gode placering i heat 1, skulle Mikkel starte på 15. pladsen til heat 2. Teamet vidste at den position ville blive svær at holde, da nogle af de hurtigere kørere der udgik i heat 1 skulle starte bag ved Mikkel. Men overaskende nok, havde Mikkel kun tabt 2 positioner da de 2 første omgange var kørt. Desværre havde Mikkel et sammenstød med en konkurrent på den 3. omgang der sendte Mikkel yderligere 2 placeringer ned i tabellen. Den position lykkedes det for Mikkel at holde til mål, så det blev til endnu et flot resultat for Mikkel, en 19. plads generelt, og en 3. plads i rookie mesterskabet.

En rigtigt god måde at slutte 2015 sæsonen af på, med de 2 bedste resultater indtil videre for Njor Motorsport, og 2 gange på podiet for at blive hyldet, for sine præstationer i rookie mesterskabet. Nu ser teamet frem mod næste år, hvor der forhåbentligt kan blive kørt mange flere gode resultater i hus.

Tak til alle dem, som har hjulpet, og bakket op om Njor Motorsport i løbet af sæsonen, uden jer ville det her ikke være muligt.