Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

9 point fra en mesterskabstitel

Legend Car 
14/10/15 

Finale løbet på Padborg Park d. 11. oktober 2015, gemte på en masse spænding for Christian Høgh, samt teamet, Høgh Motorsport. Første pladsen i mesterskabet var inden for rækkevide for Christian, men der skulle kæmpes for det. Det var et spørgsmål om fuld koncentration, og en smule held, hvis 1. pladsen skulle i hus.
 

I kvalifikationen blev Christian 2’er, med kun 1 hundrede del op til 1. pladsen. Et godt udgangspunkt forud for dagens 3 heats.

Med 2. hurtigste tid i kvalifikationen skulle Christian starte på plads nr. 19 til første heat, da de første 20 biler, bliver vendt efter kvalifikationen.


(Foto: Denner Foto)

Første heat, som startede ved stående start, fik Christian en fantastisk start, og allerede efter en omgang var han oppe som nr. 8. Kort efter kørte en af konkurrenterne af banen, hvilket resulterede i safety car. Efter at safety car var kørt ud igen, kørte Christian frem til førstepladsen og kørte en sikker sejr hjem, mens der blev kæmpet hårdt om de øvrige podiepladser. Efter heatet udtalte Christian: ’’Jeg bliver nødt til at slå koldt vand i blodet, og ikke tænke på hvad der er på spil, på den måde kan jeg koncentrere mig bedst muligt. Målet er at vinde alle 3 heats, hvis det lykkedes kan jeg ikke gøre mere’’.

2. heat startede Christian fra en startplacering som nr. 2 (rullestart). Heatet var fyldt med spænding og tæt race fra start til mål. Der var kamp til stregen mellem Christian Høgh, Niels Kvorning, og Kenneth Jensen, men det var Christian, der løb med første pladsen, efter at de 3 passerede målstregen inden for 0,4 sek.!


(Foto: Høgh Motorsport)

Mens teamets nerver var på sit højeste op til finalen, var Christian dog forholdsvis rolig og med nerverne i behold, op til dagens finaleheat.

Fra en statsposition som nr. 1 fik Christian igen en rigtig god start, men i ”Big Mac” svinget blev Christian påkørt og blev presset helt ud i græsset, hvorved han tabte 4 placeringer.
Det slog dog ikke den århusianske chauffør ud. Christian fik kørt sig op som 2’er, og da nr. 1, fik strafbane for påkørsel, som han undlod at tage, blev han diskvalificeret, hvilket betød at Christian endnu engang sluttede som nr. 1, med hele 4,5 sekunder ned til nr. 2.

97 point ud af 100 mulige var ikke nok til at sikre Christian en første plads i mesterskabet. Christian var kun 9 point fra at vinde mesterskabet.

”Desværre var weekendens 3 første pladser, og en anden plads i kvalifikation ikke nok, til at vinde det samlede mesterskab, men jeg gjorde hvad jeg kunne, og jeg er stolt af det stykke arbejde jeg og teamet har lavet denne weekend. Jeg har vist publikum og mine sponsorer at jeg kan køre stærkt når det hele spiller’’

’’Det har været en rigtig hård og spændende sæson, der er blevet kørt hårdt, til tider for hårdt, men det er også med til at give en helt masse spænding til publikum’’


(Foto: Jørn Bonde)
Christian vil gerne slutte en stor tak til alle sine sponsorer, uden dem ville jeg ikke stå hvor jeg gør nu. Derfor er det ikke kun Christian, men hele Høgh Motorsport der er taknemlige til alle deres trofaste sponsorer gennem hele sæsonen 2015.

Der skal også lyde en stor tak til hele teamet bag Høgh Motorsport. Uden dette fantastiske team ville alt det her aldrig kunne lade sig gøre! Tak for den gode stemning der altid er i teltet, og for alt det I hver især har gjort for mig denne sæson. ’’Jeg er så taknemlig og overvældet over hvor meget folk har gjort for at min drøm om at køre racerløb er blevet en realitet!”

Selv om sæsonen nu er slut for i år, går Høgh Motorsport ikke på vinterferie. Den kommende tid kommer til at stå på en masse sponsor arbejde og planlægning af sæson 2016.

Christian slutter af med at sige tak for en super fed sæson!

- Jeg er så glad for alt den støtte jeg har fået i denne sæson. Jeg håber på at vi ses næste år, til en masse god race!


(Foto: Høgh Racing)

Høgh Motorsport
facebook.com/HoghMotorsport


Læs mere om:
  • Christian Høgh
  • Padborg Park
  • 11/10/15 - Padborg Park - Legend Car
  •