Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Suzukis Danmarksmestre møder hård modstand

DM Rally 
14/10/15 

Kenneth Madsen/Henrik Dernoff (Ruds Vedby/Ringsted) er regerende Danmarksmestre i rally i divisionen for de store tunede to-hjulstrukne rallybiler. De har vundet tre af årets fire hidtil afviklede løb, og nu går kampen om medaljerne ind i sin afgørende fase. I oktober skal de to sidste afdelinger køres, og den første finder sted på lørdag ved Horsens.
 

”Jeg skal have maksimumpoint. Det hedder 23 point. Tyve point for sejren i divisionen og tre point for at være hurtigst på power stagen. Det er det, vi går efter,” siger Kenneth Madsen.


Modstanden bliver hård for Kenneth Madsen og Henrik Dernof

Gennem sæsonen er modstanden kommet fra Carsten Jensen/Michael Fasterholdt (Holstebro/Billund), og dem vil makkerparret i den hurtige Suzuki Swift Maxi 2000 gerne have bag sig, når Bygholm Rally afsluttes.

”Vi har en mulighed for at kunne sikre os en forhåndsafgørelse i kampen om DM, specielt denne gang, hvor der er temmelig mange deltagere i divisionen, som kan drille os og også tage point fra vores rival, Carsten Jensen,” siger Kenneth Madsen.

Men de mange deltagere kan også tage point fra Suzuki-duoen.

”Det gør det da kun sjovt, at der er så mange hold med i klassen denne gang, og det glæder jeg mig til. Det er sådan, det skulle være hver gang, så jeg håber på, at vi får nogle spændende dyster,” lyder det fra Kenneth Madsen.

Såvel kører, co-driver som rallybil er klar. Det hele blev testet i weekenden i en afdeling af Yokohama-mesterskabet, hvor det blev til en sejr.

”Vi brugte løbet til at teste nogle af de nye FIA-dæk, som Yokohama har produceret. Jeg delte bilen med vores teamchef Anders Lysen. Forstået på den måde, at Anders kørte bilen blandt de først startende, og så kørte jeg den blandt de sidst startende,” forklarer Kenneth Madsen. ”Da jeg startede lidt langt nede, endte jeg vel med at have 12-13 overhalinger igennem de fire heats. Men jeg sluttede dog med at vinde klassen foran Anders.”

”Nu er vi i hvert fald godt forberedte, inden det går løs med næste DM-løb i Horsens.”

Suzuki Motorsport
Teamchef Anders Lysen


Læs mere om:
 • Horsens
 • 17/10/15 - Horsens - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS