Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Young Driver AMR hurtigste Aston Martin bil i Japan.

FIA WEC 
13/10/15 

World Endurance ChampionshipTrods et perfekt teamarbejde, sluttede Young Driver AMR løbet på Fuji banen på en let skuffende femteplads. Christoffer Nygaard og Marco Sørensen kørte et nærmest fejlfrit løb i den Aston Martin anmeldte Young Driver AMR Vantage GTE racer.
For tredje gang i de seneste fire runder var bilen den højest placerede Aston Martin racer.
 


(Foto: Drew Gibson - Aston Martin Racing)

Det var sjette gang ud af seks mulige at Young Driver AMR sluttede i Top 5. På grund af den megen regn, startede løbet bag SC. Efter godt 40 minutter gav man løbet fri, og strakt begyndte Marco Sørensen der startede i bilen, at erobre placeringer og var relativt hurtigt oppe på femtepladsen efter at være startet som nummer syv. I lighed med de seneste løb var det Young Driver AMR der førte Aston Martin feltet an, men det var umuligt at komme rigtig tæt på de førende Porscher og Ferrarier i front. Efter 6 timers vådt race, men med en perfekt strategi, fejlfrie pitstops og et enkelt spin der kun kostede ganske få sekunder, sluttede Young Driver AMR som femtepladsen som bedste Aston Martin mandskab.


(Foto: Drew Gibson - Aston Martin Racing)

"Dette race var et af de bedste vi har haft som team." - sagde Jan Struwe fra Young Driver AMR. "Vi holdte den planlagte strategi og havde nogen rigtig gode pitstops. De rigtige beslutninger blev taget, vi havde hele tiden de rigtige dæk på bilen, og Christoffer og Marco præsterede begge vildt godt under de vanskelige forhold. Uheldigvis vi fik ikke nok ud af en pause kort før løbet til at kunne forbedre os nok. Men med et rigtig godt løb, sluttede vi igen som bedst placerede Aston Martin racer, vi fik dog desværre ikke muligheden for at køre rigtigt race med vore konkurrenter pga. de vanskelige betingelser. Det er klart at det ikke er en femteplads vi kører efter. Men en stor tak til alle for deres store arbejde."


(Foto: Drew Gibson - Aston Martin Racing)

FIA WEC bliver i Asien til syvende og næstsidste runde i sæsonen. Løbet køres i Shanghai, Kina d. 1. november.

Young Driver AMR


Læs mere om:
  • Fuji
  • 11/10/15 - Fuji - FIA WEC - FIA VM
  •