Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Otte under minuttet lover superrace

Danish
Supertourisme
Turbo 

10/10/15 

Så er det med at komme til Padborg Park! For første gang var de otte kørere, der i tidtagningen kvalificerede sig til søndagens superpole, alle under minuttet for en omgang. Wauw. Dermed er der lagt op til, at finalen i Danish Supertourisme Turbo bliver noget af et superrace.
 

Hurtigst med tiden 59,439 var Frederik Nymark, der dermed viste, at hans debutsejr i Night Race ikke var en tilfældighed, og der er store forventninger til ham i søndagens finale.


(Foto: Motorsporten.dk)

Han blev efterfulgt af Jesper Egebart, Johan Jokinen, Michael Outzen, Kevin Rossel, Frederik Mortensen, Frederik Vodder og Henrik Lundgaard, og det bliver de otte, der kommer til at køre om point i en superpole.

Der er lagt op til en spændende afgørelse om 2. og 3. pladsen i mesterskabet, og med to kørere fra både JM Racing og Perfection Racing, er der lagt til et tæt opgør om teammesterskabet.

I superpole, hvor hver kører skal ud på en hurtig omgang, kan det blive afgørende, at Jesper Egebart som den eneste endnu har fire helt nye dæk til rådighed. Johan Jokinen har to, og det samme har Frederik Vodder.

www.padborgpark.dk


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 11/10/15 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •