Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Mesteren er ikke færdig endnu

Danish
Supertourisme
Turbo 

10/10/15 

De øvrige i feltet ved det godt: Michael Outzen er umulig at indhente, og endnu inden bilerne ruller ud til weekendens sidste afdeling i Danish Supertourisme Turbo, er den hurtige fynbo sikker på at blive den første mester i den nye superklasse i dansk motorsport. Alligevel er mesteren ikke færdig endnu.
 

- Nu kan jeg køre frit og ikke være låst af taktiske overvejelser i forhold til mesterskabet, og derfor glæder jeg mig helt vildt til weekenden på Padborg Park, siger Michael Outzen, der forinden lige har været forbi banen og kørt nogle få omgange for at være helt sikker på, at supertourisme-raceren er, som den skal være i finalen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Michael Outzen har virkelig levet op ikke kun til egne forventninger, men også til publikums forhåbninger om at se ét af de store navne i dansk motorsport køre endnu et mesterskab i pit.

Han sagde det på forhånd: Han ville køre efter mesterskabet. Og Outzen har altså holdt, hvad han lovede, da JM Racing præsenterede sit team forud for første afdeling i DST-serien.


(Foto: Motorsporten.dk)

Selv om han er sikker på at stå øverst på podiet i mesterskabet, så er han endnu engang indstillet på bare at give den fuld gas i weekenden.

- For det første egner jeg mig ikke til bare at fise den af nede bagerst i feltet, og for det andet, så vil jeg nu give alt for, at JM Racing også vinder teammesterskabet. Michael Outzen siger, at han naturligvis vil ærgre sig, hvis han laver for mange buler i bilen eller helt kører af banen.

- Men jeg kan garantere, at jeg vil komme susende, og jeg er ikke færdig med at vinde løb.

I teammesterskabet har JM Racing, der har Kevin Rossel som den anden point-scorer i teamet, en forholdsvis sikker føring, men Perfection Racing med Henrik Lundgaard og Frederik Mortensen kan skabe stor spænding om slutresultatet.

Poul-Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Michael Outzen
  • Padborg Park
  • 11/10/15 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •