Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Hellere point end tider

Legend Car 
09/10/15 

Til dobbeltløbet på Padborg Park sidste gang teamet var på banen, satte Kevin Verner den hurtigste omgangstid i halvdelen af de seks løb der blev kørt. I sæsonens sidste weekend bliver det en anden kombination der er på spil. Det skal handle om point og podiepladser.
 

Sidste gang det gik løs på Padborg Park blev der kørt hele seks løb. I halvdelen af dem kørte Kevin Verner den hurtigste omgangstid.


Sidste gang var kampen hård om point, selv om det var mørkt.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det er dog ikke omgangstider den unge Kevin kæmper efter i weekenden, det er point og podiepladser. Selv om Kevin stadig er med i toppen af mesterskabet efter sidste udflugt til Padborg Park, så blev det ikke til en tur i top tre.

I weekenden får Kevin dog lidt forstærkning. Autoforum Racing Team Silkeborg får besøg af lige omkring 40 gæster. Det er sponsorer, og venner som kommer til Padborg Park, for at støtte den unge racerkører og det giver lidt ekstra selvtillid.


I denne weekend giver Kevin den gas.
(Foto: Motorsporten.dk)

”Jeg har hele sæsonen været super glad for den støtte jeg har fået. Og det er rigtigt dejligt at der kommer så mange og ’hepper’ på mig. Jeg vil selvfølgelig give den lidt ekstra gas, men stadig holde vores teams strategi” fortæller Kevin Verner.

Ved det sidste løb Kevin kørte på den flade bane for 14 dage siden, havde Kevin føringen. To omgange før mål knækkede der en drivaksel og det kostede lidt point, men i denne weekend er bilen igen klar og Kevin er tændt på at kæmpe for både point og en god plads i mesterskabet.

Autoforum Racing Team Silkeborg

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 11/10/15 - Padborg Park - Legend Car
  •