Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Young Driver AMR er rejst til Japan

FIA WEC 
09/10/15 

World Endurance Championshiptil sjette runde af FIA WEC
Rejse-sæsonen i FIA World Endurance Championship (WEC) er på sit højeste. Tre uger efter den amerikanske runde af verdensmesterskabet, er Young Driver AMR igen i aktion, denne gang i Japan. Den sjette runde af mesterskabet finder sted i denne weekend på Fuji Speedway i Japan. Christoffer Nygaard og Marco Sørensen jagter sæsonens første podieplacering i deres Aston Martin Racing støttede Young Driver AMR-Aston Martin, i sæsonens anden sidste runde.
 

Young Driver AMR har bagagen fuld af gode minder om Japan: De seneste to år, har holdet taget klassen sejren i GTE-AM-klassen. Men efter opgraderingen til GTE Pro klassen i indeværende sæson, vil konkurrencen blive endnu hårdere, på banen i skyggen af det naturskønne Mount Fuji. De sidste to løb på Nürburgring og i Austin, har været hårde ved Young Driver AMR, efter arrangørerne pålagde dem en begrænsning af bilens ydelse, efter 24 timers løbet på Le Mans. Men der er håb forude, da deres Aston Martin Vantage GTE fik en lempelse i begrænsningen, og har fået lidt mere motorydelse til seks-timers løbet på den hurtige bane i Japan.

"De sidste to løb var frustrerende for os, da vi ikke kunne køre med, på vore konkurrenters niveau", siger Jan Struve fra Young Driver AMR forud for løbet i Japan.
"Men vi fik trods alt, gennem godt teamwork, det bedste ud af vores situation, selv om vi blev frataget muligheden for at kæmpe med om en podieplacering. Til de kommende løb er begrænsningen blevet lempet, hvilket vil bringe os nærmere vores konkurrenter. Vi vil være tættere på dem, men sandsynligvis ikke på samme niveau. Vi vil gøre vores bedste, ikke mindst fordi de japanske fans er uforlignelige, og altid giver os en meget varm velkomst. "

6 timers løbet på Fuji starter søndag kl. 04:00 dansk tid (kl. 11:00 lokal tid). Eurosport udsender hele løbet live, og det er muligt at købe adgang til livestream på seriens hjemmeside www.fiawec.com.

Young Driver AMR
www.youngdriver-amr.com


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Marco L. Sørensen
  • Young Driver AMR
  • Fuji
  • 11/10/15 - Fuji - FIA WEC - FIA VM
  •