Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Michael Christensen og Porsche jagter hattrick

FIA WEC 
07/10/15 

World Endurance Championship - når der i weekenden køres endnu et VM-løb på Fuji Speedway i Japan
Det har været en fantastisk sensommer for Michael Christensen, som sammen med sin faste teamkollega Richard Lietz har vundet de seneste to VM-løb, henholdsvis på Nürburgring i Tyskland og for tre uger siden på Circuit of the Americas i Texas, USA. I den kommende weekend tager køreduoen igen plads i deres #91 Porsche 911 RSR for at takle 6-timers løbet på Fuji Speedway, ved foden af Mount Fuji.
 

”Jeg har ikke tidligere kørt på Fuji, men efter to fantastiske sejre i Tyskland og USA kommer vi til Japan med masser af optimisme,” lyder det fra Michael Christensen.


(Foto: Porsche Media)

6-timers løbet på den berømte racerbane i de Japanske Alper er sjette afdeling ud af de otte langdistanceløb, der udgør dette års FIA WEC-verdensmesterskab. Og foruden Le Mans, har den ikoniske Fuji den længste langside i kalenderen på hele 1.500 meter der, sammen med 16 udfordrende sving, udgør en omgang på 4,6 kilometer.

”Fuji er en bane med en lang historie, som jeg kun kender fra Formel 1-dækning og computerspil. Det er måske en lille ulempe for mig, men generelt ikke noget der giver anledning til bekymring. Det hele kører rigtig fint for os i øjeblikket, og hele teamet kommer velforberedte til Japan,” uddyber Michael Christensen.


(Foto: Porsche Media)

Det er danskerens østrigske makker, der efter parrets seneste succes, er i spidsen af VM-serienmesterskabet foran de konkurrerende teams fra Aston Martin og Ferrari. Michael Christensen, der ikke deltog i løbet på Spa som følge af køreforpligtelser i USA, er på tredjepladsen i mesterskabet.


(Foto: Porsche Media)

”Vi har selvfølgelig fokus på den samlede stilling, hvor vi skal køre så mange point ind som muligt til Porsche i konstruktørmesterskabet, men også gerne beholde føringen i kørermesterskabet”, slutter Michael Christensen.

www.michaelkchristensen.com
Thomas Wulff


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Fuji
  • 11/10/15 - Fuji - FIA WEC - FIA VM
  •