Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Kaotisk sæsonafslutning for Nicki Petersen

DTC 
02/10/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipHvad skulle have været en god afslutning på DTC-sæsonen for Hornslets racerkører, blev i stedet en frustrerende og dyr weekend på FDM Jyllandsringen, da dansk motorsports kongeklasse kørte sine sidste heat i 2015.
 

Allerede i kvalifikationen kæmpede østjyden med at få en fri omgang uden trafik, og at kvalificere sig på en 12. plads var ikke tilfredsstillende for Nicki:

- Der er ikke meget at gøre ved det, men det lykkedes bare slet ikke at få en omgang uden langsommere biler som skulle passeres. Det er, for at sige det lige ud, pænt træls. Jeg må bare presse på for at overhale i første heat, lød det fra en skuffet Nicki Petersen efter kvalifikationen.


Det blev ikke til mange kørte omgange for Nicki Petersen
(Foto: Denner Photo)

Det skulle dog ikke lykkes for Hornslet-køreren. Allerede inden starten gik, blev han skubbet af banen af en noget ivrig konkurrent, så i stedet for at jage gode placeringer blev det udelukkende til at minimere skaderne - det rakte da også til en 12. plads efter opkørsel fra bagerste placering i feltet.

- Man kan jo nogle gange undre sig over at man kan blive påkørt inden starten overhovedet er gået. At jeg kunne køre mig tilbage igennem feltet tilskriver jeg en perfekt kørende bil - den havde drengene ramt lige i skabet!

Også andet heat bød på skuffelser. Denne gang fik Nicki en god start, men måtte efter nogle omgange parkere bilen i autoværnet efter igen at være blevet sendt af banen med hjælp fra en konkurrent.

- Det har været en decideret møgweekend. Bilen kørte perfekt og kunne sagtens have taget mig længere op i feltet, men unødvendige påkørsler gav et lidt andet resultat. Jeg er skuffet, men sådan er motorsport en gang imellem. Nu er der da heldigvis tid til at rette bilen ud igen...

Danpor Motorsport / Nicki Petersen


Læs mere om:
  • Nicki Petersen
  • Jyllandsringen
  • 27/09/15 - Jyllandsringen - DTC
  •