Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Fremgang for Njor Motorsport

Yokohama
1600 Challenge 

01/10/15 
Yokohama

Der var fremgang at spore for Njor Motorsport, da teamet deltog i 6 afd. af 1600 challenge på Jyllandsringen d. 26-27 sep.
Weekenden startede dog ikke på den bedste måde for Mikkel Njor.
 

Allerede halvvejs i træningen måtte han køre i pit, da bilen mistede servostyringen. Det viste sig at det var kileremmen der var hoppet af, så det blev ikke til mere kørsel i træningen. Der blev sat en ny kilerem på bilen, og så var teamet klar til tidtagningen.

Tidtagningen forløb uden nogle problemer, og her blev det til en rigtigt flot 19. plads for Mikkel, og dermed også en god startplacering til heat 1. Dette var ikke hvad teamet havde regnet med efter resultaterne ved det sidste løb.

Til heat 1 var Peugeoten blevet udstyret med to nye fordæk, og det kunne man godt se på tiderne. Mikkel formåede i løbet af heatet at korte 2,5 sekund af sin bedste omgangstid. ”Med to nye dæk på gik det virkeligt godt, efter første omgang var jeg oppe på en 17. plads, og den holdt jeg til mål. Og da der var en der udgik, en der blev udelukket, betyder det at jeg blev noteret for en 15. plads. Klart bedste resultat indtil videre i sæsonen, og så betød min placering også at jeg fik min første podieplacering i rookie mesterskabet. Så et vildt godt resultat, og en god mulighed for endnu en pokal i heat 2.”

I heat 2 fik Mikkel da også en god start, og efter første omgang var han rykket en enkelt position frem. Han faldt dog hurtigt ned på en 16. plads. Da nogle hurtigere kørere havde fået en dårlig start. Denne placering holdt Mikkel også de næste par omgange, og det så ud til at blive det hidtil bedste resultat for Mikkel, hvis man trækker dem der ikke gennemføre fra. Men så begyndte bilen at sætte ud, hvilket betød at han hurtigt faldt ned på en 18 plads. Problemet blev dog større og større, og på de sidste omgange overvejede Mikkel om han bare skulle køre i pit. Han valgte dog at fortsætte, og det resulterede i en 19. plads og endnu en 3. plads i rookie mesterskabet.


Billedetekst: Høsten fra weekendens løb

En ærgerlig afslutning på en ellers rigtig god weekend, hvor Mikkel for alvor fik fart i bilen, og begyndte at drille nogle af de langt mere erfarende konkurrenter. Næste løb Njor Motorsport deltager i, er Superturisme Finalen på Padborg Park d. 10-11 okt.

Njor Motorsport


Læs mere om:
  • Mikkel Njor
  • Jyllandsringen
  • 27/09/15 - Jyllandsringen - Yokohama 1600 Challenge
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: