Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

1600 Challenge

Forbandelsen over FDM-Jyllandsringen

1600 Challenge 
01/10/15 

I weekenden d. 26-27 september skulle DM-Finalen køres på FDM-Jyllandsringen. Fire uger inden havde Top-Racing deltaget i GP Danmark, hvor det mildest talt blev til en stor skuffelse, da Andreas Top Jensen blev kørt af i sving 1 og flere ting på teamets Suzuki Swift Sport med nummer 84 blev bulet og bøjet. Så teamet og Andreas drog til FDM-Jyllandsringen med blod på tanden.
 

Lørdag kl. 9:55 kørte Andreas ud på banen til træningen. Her skulle der lige findes et set-up på bilen samt, at Andreas skulle øve sig til tidstagningen. Her rakte det til 4. hurtigste tid.

Samme dag kl. 14:25 skulle tidstagningen så køres. Her viste Top-Racings strategi sig som værende god, men på Andreas’ hurtigste omgang blev han fanget bag en langsom kørende bil, hvilket gjorde at Andreas Top Jensen måtte nøjes med en start placering som nummer 4 ud af det 20 biler store felt.

Søndag kl. 11:00 var Andreas Top Jensen mere end klar til at jagte endnu et topresultat i 1. heat. Andreas fik en god start og en lille gruppe på fem biler stak af fra det øvrige felt. Men på 5. omgang blev Andreas presset ud i sandet af samme konkurrent som kørte ham af til GP-Danmark. Dette endte med at Andreas kom i mål på en meget skuffende 9. Plads.

Kl. 13:50 var det tid til 2. heat og inden da havde teamet fået tømt bilen for sand fra 1. heat. Da starten gik fik Andreas igen en udmærket start, og han avancerede hurtigt fra 9. pladsen som han startede på, til en 6. plads. På 3. omgang kunne han endnu engang pacere to konkurrenter, og så gik jagten ind på de to førende kørere. På 6. omgang kunne Andreas pacere 2. pladsen og på 7. omgang gik han så forbi den førende. Derefter så konkurrenterne ikke mere til Andreas Top Jensen, som brød forbandelsen over FDM-Jyllandsringen og tog hans første sejr på banen selvom bilen ikke trak helt som den skulle.

Andreas ligger pt. på en 2. plads i DIF Danmarksmesterskabet med kun 5 point op til den førende, selvom Andreas måtte udgå fra GP-Danmark i August. Så alt kan lade sig gøre når finalen køres på Padborg Park d. 10-11 oktober, hvor Top-Racing håber på at se mange motorsport interesseret!

Top-Racing


Læs mere om:
  • Andreas Top Jensen
  • Jyllandsringen
  • 27/09/15 - Jyllandsringen - 1600 Challenge
  •