Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

En dramatisk DTC finale

DTC 
29/09/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDet blev en dramatisk finale weekend for Mikkel C. Johansen, der gentagne gange blev ramt af skader under løbene, men han fik trods al modgangen vist flot kørsel, og sluttede sæsonen af med manér.
 

Kvalifikation: P5 i kvalifikation - godkendt job af Gutterne i teamet 👍 Jeg fik hurtigt sat tiden og følte der var lidt mere fart i bilen, men valgte at spare på dækkene til morgendagens 3 heat hvor der er point at køre om! PS: Fornem opbakning fra Slagelses borgmester ;)


Mikkel C. med Slagelses borgmester Stén Knuth

Heats:
En noget blandet afslutning på sæsonen hvor vi fik vist fart, men det helt gode resultat udeblev. Det skyldtes især et noget uheldigt 1. heat hvor jeg blev kørt af 2 gange og til sidst måtte udgå med skader på dæk og batteri.

Til heat 2 kunne vi, som så mange andre ellers kunne, desværre ikke få lov bytte vores heraf noget skadede dæk til et nyt dæk. Derfor måtte jeg starte heat 2 fra 22. pladsen med noget tvivlsomme dæk - dog var jeg hurtigt men kortvarigt helt fremme og snuse til 6. pladsen, da et dæk gav op og jeg måtte tage til takke med 8. pladsen her.

Heat 3/finalen måtte jeg således starte fra 15. position, og igen var der god fart i bilen og jeg var på få omgange helt oppe på 6. pladsen. Men undervejs snittede jeg en konkurrent som var på afveje, hvilket rev bilens "splitter" løs, hvorfor kontakten til underlaget var delvist gennem denne som gav væsentligt forringede køreegenskaber.

Dog nåede jeg over målstregen som nr. 5, hvilket er godkendt alt taget i betragtning. Dog følger jeg at vi som team var bedre end det, så en podieplads havde været kærkommen, men det må vi nu vente lidt med at bevise:)

Tak til ALLE som har været en del af det her i år - lige fra partnere og gæster til teamets dygtige mekanikere og catering samt venner og familie - Jeres opbakning er af STOR betyding!

Se genudsendelse på TV2 Sport nu, TV2 Play eller se alternative sendertider her: http://www.mikkelc.com/tv-video/

Mikkel C.


Læs mere om:
  • Mikkel C. Johansen
  • Jyllandsringen
  • 27/09/15 - Jyllandsringen - DTC
  •