Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Audi Sport TT Cup

Ikke alt gik som planlagt på Nürburgring

Audi Sport TT Cup 
28/09/15 

Nicolaj Møller Madsen havde hurtigste tid under træningen på Nürburgring, men måtte alligevel nøjes med en fjerde- og tolvteplads i weekendens to løb i Audi Sport TT Cup.
 

Det fynske racertalent Nicolaj Møller Madsen er stadig placeret på en samlet andenplads i Audi Sport TT Cup efter weekendens to løb på Nürburgring. Trods en god træning og en kvalifikation der placerede Nicolaj Møller Madsen på startpositionerne fem og seks, endte weekenden ikke med toppoint til racerkøreren.

I første løb havde Nicolaj Møller Madsen ellers kørt sig frem på en fjerdeplads, før løbet på grund af uheld blev neutraliseret og gennemført med saftey car. Andet løb søndag startede også flot, og fynboen kørte sig frem til en tredjeplads før en konkurrent ramte hans venstre forhjul og slog bilen ud af sporring. Nicolaj Møller Madsen gennemførte dog løbet, men måtte nøjes med en 12.-plads.

- Jeg er selvfølgelig dybt skuffet over weekendens resultater. Vi kom for at slås om sejren, men fik desværre ikke muligheden for det. Specielt søndag var ren overlevelse med et forhjul der stod skævt, og en styring der var bukket. Alt i alt så blev det desværre en dyr weekend i kampen om mesterskabet, siger Nicolaj Møller Madsen, der nu kan se frem til de sidste to løb i Audi Sport TT Cup på Hockenheimring om tre uger.

- Jeg har kun én mission nu, og det er at tage til Hockenheimring og vise mig frem fra den bedste side. Jeg skal vinde begge løb, og håbe på lidt mere held end jeg havde på Nürburgring. Jeg er virkelig opsat på at vise alle, hvad jeg kan, og hvorfor jeg skal videre fra Audi Sport TT Cup, slutter Nicolaj Møller Madsen.

Samlet set betød weekendens resultater, at Nicolaj Møller Madsen stadig er placeret på andenpladsen med 164 point. Polske Jan Kiesel, der vandt begge løb på Nürburgring, fører med 199 point.

Det sidste løb i Audi Sport TT Cup køres på Hockenheimring i Tyskland, den 16. 17. og 18. oktober.

Du kan se weekendens samlede resultater og den samlede stilling i Audi Sport TT Cup her.

nicolaj.eu


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Nürburgring
  • 27/09/15 - Nürburgring - Audi Sport TT Cup
  •