Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Danmarksmester for 4. år i streg - for 6. år indenfor 10 år!

Yokohama
SuperCup 

29/09/15 
Yokohama

At Kim Lund Johansen er som en god vin der ældes med ynde, er der i hvert fald ingen tvivl om, når det kommer til resultater indenfor motorsportskarrieren!
For 4. år i streg i hele 3 forskellige klasser kan Madbull Racing nu kalde sig danmarksmester, men de første 2 mesterskaber blev faktisk kørt i hus i 2006 og 2007 i det daværende Advan Cup * Nu Yokohama SuperCup.
 

Siden da er det blevet til et mesterskab i Renault Clio Cup fra 2012, og dobbelt danmarksmester i Citroên DS3 Cup i 2013 og 2014.

For 3. år i streg er Kim Lund Johansen desuden klubmester i de respektable klasser under AAS *Aarhus Automobilsport

Så nu melder spørgsmålet sig - Hvad skal Madbull Racing finde på i 2016? Hvad kan der findes økonomi til?


(Foto: Keld Dohm)

Som det ser ud nu og her er der lagt op til en rigtig spændende videreudvikling af Yokohama SuperCup og efter alt at dømme er det her kim allerhelst vil høre til; ”SuperCup er lidt henad det helt helt gamle DTC, og vi skulle gerne nærme os lidt mere det mange går og savner, dog uden det kommer til at koste spidsen af en jetjager - så kommer vi også til at stå af. Helt fejlagtigt tror mange at det er dyrt at køre SuperCup, men faktum er at vi faktisk lige har vundet mesterskabet på nøjagtigt samme budget som i DS3 Cup, og det vil vi gerne ligge åbent ud”

Til spørgsmålet om DTC kunne være en mulighed igen siger Kim ”Bestemt, ingenting udelukkes - men vi har haft vores DTC eventyr, så skulle vi stille op igen skal vi have et ikke bare solidt, men ekstra solidt budget, så der er mulighed for at lege med hvor det sjove sker - og det kan du kun hvis du tester, tester og tester og har råd til hvis der ryger en motor i løbet af sæsonen oveni buler og uheld der ellers kan komme. Mine gode år er kommet hvor jeg ikke kører med pungen under speederen, men har ro og tillid til både talent og materiel, for du kan have den bedste bil, men hvis du helt brister under pres så er der altså ingen vej hjem, og det er lige meget om der er 11 eller 32 kørere i klassen”


(Foto: Madbull Racing)

Yokohama SuperCup startede ellers med 14 biler, men netop denne klasse skulle vise sig særdeles skrøbelig når der køres tæt og spændende. 4 biler er udgået af sæsonen og tilbageværende er 10 biler, hvilket efterlader fornemmelsen af et lettere tomt felt.

”Skide irriterende, vi skal have råd til at 4-5 biler udgår uden at blive en kedelig klasse at overvære, Jeg har haft det fedeste race med Nicki og Mikkel i år og det er da det jeg vil have! De to gutter har sgu været et par gode og fair modstandere i år - og havde vi haft bare et løb mere, så var Lasse Sørensen også blevet en konkurrent man skulle lure efter i bakspejlet!”

Kim Lund Johansen og Madbull Racing ønsker at takke sponsorer, supportere og konkurrenter i klassen tak for en helt fantastisk sæson 2015.

Madbull Racing


Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Madbull Racing
  • Jyllandsringen
  • 27/09/15 - Jyllandsringen - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: