Ginetta Junior

Gennembrud på Silverstone for Patrik Matthiesen

28/09/15

I årets 18. løb kom det den 17 årige Patrik Matthiesen har arbejdet så hårdt for i mere end 18 måneder, sejren. Efter i går at være blevet placeret på 7. pladsen under tidtagningen, vidste han med sin konstante kørsel og tålmodighed at han hører til øjeblikkets top af Kick Start Ginetta Junior Serien, da han i weekendens første heat sled sig til 5. plads hvilket også var start placeringen for søndagens heat.

Patrik siger: Jeg bryder mig ikke specielt om Silverstone National da der kun er 4 sving … altså ingen tekniske sværheder, men hvis jeg vil det her, kan jeg jo ikke selv vælge hvilke baner der skal køres på, så jeg har virkelig arbejdet både på banen og med data’ene for at få det hele til at lykkedes.

I dagens heat får den unge sønderjyde også en drømme start og er efter 2 omgange på 3. pladsen, og tager føringen på 3. omgang og øgede derefter afstanden til sine konkurrenter omgang efter omgang.

Det er stort for mig dette her, jeg ligger nu til en samlet placering i top 5, og fører samtidig Rookie mesterskabet med 32 point ned til nummer 2, så det er om at bevare koncentrationen til årets sidste løb om 14 dage.

14 dage er hvad der er tilbage af sæson 2015, og sidste afdeling køres på Brands Hatch GP som igen er en af de gamle engelske Formel 1 baner Patrik har stiftet bekendtskab i løbet af de sidste 10 måneder, men fordi Ginetta Junior Serien for 2015 er ved at nå i mål, fortsætter det hårde arbejde mod næste mål. Jeg har efter sommerferien fået mange positive tilkendegivelser og tilbud, og der arbejdes i øjeblikket med lidt mere konkret som forhåbentlig kan afsløres i løbet af efteråret. Slutter en glad Patrik Matthiesen.