Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Jan Magnussen starter fra pole position

DTC 
26/09/15 

DTC - Danish Thundersport Championship2012-mesteren var hurtigst i tidtagningen for AutoMester DTC-serien
Jan Magnussen, Roskilde, sikrede sig lørdag eftermiddag det bedste udgangspunkt forud for det første af de tre løb i AutoMester Danish Thundersport Championship, der skal køres søndag på FDM Jyllandsringen. Det var køreren fra Magnussen Racing Experience, som satte bedste tid i sin John Deere-grønne og gule Chevrolet Camaro.
 

Pole position kom i hus med en margen på lidt mere end tre tiendedele af et sekund til Ronnie Bremer, Hvidovre, mens den forsvarende mester Casper Elgaard, Risskov, var den tredje og sidste kører, som kom under 1.10-grænsen på FDM Jyllandsringen.


Jan Magnussen starter fra pole position, når finaledagen indledes i AutoMester Danish Thundersport Championship
(Foto: CNPhoto.dk)

For Kasper H. Jensen, Hinnerup, havde optakten til tidtagningen ikke været den bedst tænkelige, da tekniske problemer betød, at han ikke kunne komme til start i den anden frie træning, der var blev afviklet fem kvarter før tidtagningen. Men såvel den unge østjyde som hans Dodge Challenger fra AD Racing / Flexlease.nu var klar til tidtagningen, hvor han satte fjerdebedste tid.

Dennis Lind, Roskilde – der fører i kampen om årets AutoMester Danish Thundersport Championship – var ligesom i de to forudgående træninger heller ikke oppe i det høje speed, som har været kendetegnende for ham i denne sæson. I tidtagningen sluttede han som nummer seks, lidt mere end 1,3 sekunder efter Jan Magnussen på pole position.P> < Søndag falder afgørelsen om årets AutoMester Danish Thundersport Championship. Klokken 13.00 skydes det første af to kvalifikationsheat i gang forud for finalen, der køres klokken 16.15.

AutoMester Danish Thundersport Championship
FDM-DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 27/09/15 - Jyllandsringen - DTC
  •