Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Jan Magnussen: ”Der er sket så mange mærkelige ting”

DTC 
25/09/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipFra at være favorit er han blevet outsider før Yokohama DM-Finalen
Tre kørere kan vinde årets AutoMester Danish Thundersport Championship, når Yokohama DM-Finalen køres søndag på FDM Jyllandsringen.
Casper Elgaard, Risskov, har en titel at forsvare. Dennis Lind, Roskilde, har en mesterskabsføring at forsvare. Og Jan Magnussen, Roskilde, ja, … han har en chance at køre for.
 

”Hvis jeg er god på søndag, og de andre er pisseuheldige, så kan jeg vinde mesterskabet,” kommer det i den sædvanlige bramfrie stil fra køreren, som i 2012 vandt DTC-titlen.


Sejre - og som her gevinster i LCD Media Pole - er det blevet til for Jan Magnussen i år. Men kan han vinde AutoMester Danish Thundersport Championship
(Foto: CNPhoto.dk)

Han fik en god start på sæsonen med fire sejre i de ni løb, som indgik i DTC-sæsonen før sommerpausen. Men efteråret har ikke været så god. Hans føring i AutoMester Danish Thundersport Championship har smuldret og den seneste afdeling på Rudskogen Motorsenter i Norge, måtte han sidde over, da han blev kaldt til USA af sin faste arbejdsgiver Corvette Racing.

”Det var svært ikke at dukke op til et DTC-løb, men sådan er det, når man har fundet et arbejde, der nogle gange foregår i weekenden,” siger han.
Men Jan Magnussen har også et arbejde i den kommende weekend. Og det er at køre sin chance.

”Jeg vil være på Jyllandsringen for at vinde racerløbet. Og jeg vil gøre alt for at vinde løbet,” siger han samtidig med, at han erkender, at han får det svært ved at indhente Casper Elgaard og Dennis Lind, som ligger foran ham i tabellen.

”Casper og Dennis er vanvittigt dygtige, og de er gode på Jyllandsringen. Jeg er netto godt 40 point efter, og selv om det er muligt at score 75 point, så er det altså meget at indhente. Men der er sket så mange mærkelig ting i løbet af året, så man ved aldrig. Men det er ikke sådan, jeg har fået printet vinder-t-shirts på forhånd…”

AutoMester Danish Thundersport Championship
FDM-DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 27/09/15 - Jyllandsringen - DTC
  •