Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Champagnetørsten har meldt sig

DTC 
24/09/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipI weekenden køres sæsonens sidste afdeling af Danish Thundersport Championship på FDM Jyllandsringen. Hornslet-racerkøreren Nicki Petersen holder klar ved startstregen - og målet er en af de eftertragtede pokaler.
 

- Pedalen skal helt i bund - og lidt mere, lyder det fra den 20-årige DTC-kører, som i år kun har kørt udvalgte løb i den danske serie for at holde fokus på det europæiske NASCAR-mesterskab. De danske løb har derfor drejet sig mest om at jage de gode placeringer, frem for at vinde mesterskaber.


(Foto: Denner Photo)

- Det var en mærkelig forårssæson, hvor jeg ikke deltog i en eneste DTC-afdeling på grund af mine europæiske løb. Heldigvis fik jeg styret abstinenserne efter sommerferien, og resultatmæssigt synes jeg også at det har været helt godt!

Østjyden har i sine danske løb præsteret at køre sig til flere top 5-placeringer mod nogle af de største motorsportsnavne. Nu håber Nicki at slutte sæsonen af med en tur på præmiepodiet ved finaleløbet.

- Jeg burde nok være tilfreds med de fjerdepladser jeg har kørt mig til - det er jeg i princippet også, men det ville være helt perfekt at slutte den danske sæson af med en podieplacering. Det er også for lang tid siden, jeg sidst fik lov at sprøjte med champagne!

Danpor Motorsport


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 27/09/15 - Jyllandsringen - DTC
  •