Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Jan Magnussen kører John Deere til finalen i Danish Thundersport Championship

DTC 
24/09/15 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipFor andet år i træk teamer Jan Magnussen op med den amerikanske producent af landbrugsmaskiner John Deere, når den afgørende DTC-finale køres på Jyllandsringen i weekenden.
 

Bilen bliver gul og grøn, når Jan Magnussen i den kommende weekend stiller op til den sidste og afgørende afdeling af Danish Thundersport Championship på Jyllandsringen. Racerkøreren er nemlig for andet år i træk sponsoreret af de danske forhandlere af landbrugsmaskiner fra John Deere.


(Foto: Magnussen Racing Experience)

– Jeg er stolt over igen at tage John Deere-dragten på til sæsonens sidste og afgørende løb, lyder det fra Jan Magnussen.

Chevrolet-køreren ligger nummer tre i DTC-mesterskabet, efter han akut måtte melde afbud til seneste afdeling i Norge, hvor Dennis Lind benyttede lejligheden til at tage føringen. Jan Magnussen er dog fortsat optimistisk.

– Der er stadig mulighed for et mesterskab. Hvis man kigger på løbet i København og på udfaldet af Grand Prix Danmark, så er det ikke fuldstændig uhørt, at der sker nogle store forskydninger pointmæssigt på blot en enkelt weekend.

– Når det er sagt, så kører jeg ikke efter mesterskabet til finalen, men efter sejre. Jeg vil først over målstregen, og skal der satses, må der satses.

Og Jan Magnussen bliver fulgt med skarpe øjne, da 130 gæster fra landets John Deere-forhandlere kommer på besøg i teamets VIP-hospitality for at overvære alle søndagens tre løb og få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Også John Deere-fabrikkens egen nordiske afdeling, John Deere Nordic, samt mærkets finansielle partner, John Deere Financial, deltager i sponsoratet, som bestemt også er blevet bemærket på den anden side af Atlanten.

Corvette-folk misundelige på John Deere-racer
– Alle gutterne hos Corvette Racing er temmelig misundelige på min grønne og gule bil, lyder det fra Jan Magnussen.

– For mange amerikanere er John Deere større end selv Harley-Davidson, så de er ret imponerede derovre. Mange af vores fans har også efterlyst John Deere-raceren siden sæsonstarten, så vi glæder os til at rulle den frem igen.


(Foto: Denner Photo)

Michael Markussen: Den skal have fuld gas
Også Jan Magnussens unge teamkammerat, Michael Markussen, har planer om at give den hele armen til årets sidste løb.

– Vi har ikke noget mesterskab at beskytte, så jeg har tænkt mig at gå all in og jagte en sejr, lyder det fra den Lauge Jensen-sponsorerede Michael Markussen.

Den talentfulde Kolding-kører sikrede sig en flot tredjeplads i Grand Prix Danmark-finalen i august, og han holder lige nu en 9. plads i kørernes mesterskab.

– Jeg håber på, at vi bliver så godt kørende, at jeg igen kan komme helt frem i feltet og blandt mig med de bedste.

Jan Magnussen Racing
Nikolaj Karlshøj


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Michael Markussen
  • Jyllandsringen
  • 27/09/15 - Jyllandsringen - DTC
  •