Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Ginetta Junior

Patrik Matthiesen på legendariske Silverstone

Ginetta Junior 
24/09/15 

I den kommende weekend deltager den sønderjyske motorsportsspirer Patrik Matthiesen i årets næstsidste løbsweekend på Englands legendariske Formel 1 bane, Silverstone.
 

Patrik ligger inden weekenden til at kunne indfri sine mål for sin første sæson fulde sæson i bilsportens verden, målet var en placering i top-3 i Rookie mesterskabet og top-10 i det generelle klassement.

Patrik selv siger:
Min sæson er gået over al forventning, jeg har virkelig fået fart i bilen og ligger for øjeblikket på en samlet 7. plads i løbsserien, samt fører Rookie Mesterskabet med en lille margen på 4 point.

Hammelev drengen der efter sommerferien startede på Haderslev Idræts Akademi’s Multisports-linje har mere end vist den engelske motorsportsvereden at han farten, og er ved hele 5 løbsweekender blevet noteret for den hurtigste omgangstid ud af 8 mulige og taget hele 10 pokaler med hjem i 16 løb.

Patrik fortsætter:
Jeg viste godt inden sæson start at mortorsportens mekka ligger i England, trods dette er jeg overrasket over hvor meget der holdes øje med en. Her efter sommerferien har jeg fået flere tilbud fra teams om at kører for dem i sæsonen 2016. Tilbuddene kommer ikke kun fra Teams i England, men også Danmark, Tyskland og sågar Asien, slutter en smilende Patrik.

Nu er tilbud i denne sportsverden ikke lig med ordene indtjening eller gratis, men i Patrik’s alder stadig forbundet med udgifter, trods dette kan den unge sønderjyde glæde sig over at de teams hvor tilbuddene er kommet fra, er kendt som top-teams der kan være afgørende for Patrik’s videre udvikling.

Patrik’s løb søndag den 27. september sendes live på ITV, og informationerne til hvordan det kan følges sendes ud på www.PatrikMatthiesen.som fredag den 25. september.

www.PatrikMatthiesen.com


Læs mere om:
  • Patrik Matthiesen
  • Silverstone
  • 27/09/15 - Silverstone - Ginetta Junior
  •