Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Audi Sport TT Cup

Mental styrke skal sikre point for Nicolaj Møller Madsen

Audi Sport TT Cup 
23/09/15 

Nicolaj Møller Madsen skal revanchere sig efter seneste afdeling i Audi Sport TT Cup, når det i weekenden går løs på Nürburgring i Tyskland. Fynboen jagter vigtige point i kampen om førstepladsen i det samlede klassement.
 

Sidste løbsweekend i Audi Sport TT Cup blev en blandet weekend for Nicolaj Møller Madsen. Racerkøreren måtte afgive den samlede førsteplads i Audi Sport TT Cup, men nu er det fynske racertalent klar til at rejse sig igen, når Nürburgring venter i den kommende weekend.

- Nürburgring er en af de fedeste baner og virkelig udfordrende. Jeg har arbejdet stenhårdt efter løbene på Oschersleben, og haft seks timer i simulator og en masse mentaltræning, så jeg mentalt er 110% klar. Jeg føler, at min form er hvor den skal være, og jeg er topmotiveret inden weekenden, siger Nicolaj Møller Madsen.


(Foto: Audi)

Stor udfordring på Nürburgring
Niende og tiende løb i Audi Sport TT Cup køres på den 3.629 m lange Nürburgring. En bane som umiddelbart ved første øjekast ser overskuelig ud, men som mange kendere betegner som en af de sværeste i sæsonen.

- Det er vigtigt for mig ikke at fokusere på den samlede stilling før løbene. Jeg har fuld fokus på hvert løb, og jeg ved, at præsterer vi optimalt i kvalifikationen, så venter der også mange point rundt om hjørnet i weekenden, slutter Nicolaj Møller Madsen.


Nicolaj Møller Madsen
(Foto: Audi)

22-årige Nicolaj Møller Madsen er før weekenden placeret på en samlet andenplads i Audi Sport TT Cup med 140 point - kun ni point efter polske Jan Kisiel. Nicolaj Møller Madsen fører derudover Audi-kørernes interne konkurrence om buzz ranking på de sociale medier. Se den samlede stilling her.

Nicolaj Møller Madsen starter kvalifikationen i Tyskland lørdag kl. 08.25, efterfulgt af løb 1 kl. 14.55. Løb 2 søndag har start kl. 16.25.

Løbet på Nürburgring i Tyskland kan livestreames online her.


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Nürburgring
  • 27/09/15 - Nürburgring - Audi Sport TT Cup
  •