Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Young Driver AMR sluttede som femte bedste i Austin

FIA WEC 
22/09/15 

World Endurance ChampionshipHoldet forventede en udfordrende start på den anden del af sæsonen, og det var præcist hvad der skete i Texas. I omkring 35 grader, kørte Marco Sørensen og Christoffer Nygaard et rent og problemfrit løb i deres Young Driver AMR-Aston Martin Vantage GTE, men de havde ingen chance for at kæmpe om podiet.
 


(Foto: Young Driver AMR)

Sørensen og Nygaard startede fra femte position i seks-timers løbet, som startede sent lørdag eftermiddag, og som for en stor del, blev afviklet i komplet mørke. På grund af en begrænsning i ydelsen ved den seneste runde på Nürburgring, kunne de to Young Driver AMR drenge ikke holde trit med de førende Porsche og Ferrari og fik et svært løb. Mod afslutningen af løbet, overhalede Marco Sørensen sin Aston Martin kollega Jonny Adam, og sikrede sig femtepladsen til sidst.


(Foto: Young Driver AMR)

"Løbet gik som forventet," sagde Young Driver AMR's chef, Jan Struve.
"Efter vi fik begrænset vores performance, før den sidste runde, var vores håb om et godt resultat ikke højt, og det gik præcis som forventet. Marco viste ikke desto mindre et højt tempo, men vi tabte også tid under nogle pit stop og Christoffer kunne ikke finde ind i sin sædvanlige rytme. Vi ser nu frem til næste runde på Fuji og håber virkelig på en regelændring der igen vil gøre det muligt at konkurrere om podie-positioner".


(Foto: Young Driver AMR)

Den næste runde finder sted på Fuji i Japan om tre uger, fra den 9. til 11. oktober.


(Foto: Young Driver AMR)

Young Driver AMR


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Marco L. Sørensen
  • Circuit of the Americas
  • 19/09/15 - Circuit of the Americas - FIA WEC - FIA VM
  •