Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Road Racing

Brødrene Tirsgaard deltager i sidste afdeling af DM på Jyllandsringen i Road Racing

Road Racing 
23/09/15 

I den kommende weekend afvikles sidste afdeling i DM motorcykel race på Jyllandsringen med deltagelse af Steven Tirsgaard i Supersport klassen på sin Kawasaki ZX6R og Simon Tirsgaard i Superbike klassen på BMW S 1000 RR.
 

Løbene køres sammen med DTC bilerne, Formel Ford og flere andre spændende bilklasser lørdag og søndag.


Steven Tirsgaard deltager i Supersport klassen på Kawasaki ZX6R
(Foto: Fototom.dk)

Steven Tirsgaard har virkelig noget at kæmpe for i sine bestræbelser for at erobre DM titlen, idet Frans Thor Jakobsen har en føring på 4 point i klassen til Steven og der er 19 point til Anders Blacha på 3. pladsen. Der er i alt 50 point at dyste om i de 2 løb henholdsvis lørdag og søndag, så der skal virkelig holdes fokus i supersport klassen.

I Superbike klassen har Alex Schacht sikret sig det Danske Mesterskab, hvorfor Simon Tirsgaard skal forsvare andenpladsen med et forspring på 12 point til Martin Iver Pedersen på 3. pladsen og Mathias Poulsen på 4 pladsen med 69 point.


Simon Tirsgaard deltager i Superbike klassen på BMW S 1000 RR
(Foto: Fototom.dk)

Superbike og Supersport klasserne kører sammen, og der vil helt sikkert blive noget rigtig godt race ned gennem hele feltet på Jyllandsringen. Sidste DM afdeling af Rookie 600 og Rookie 1000 køres også på Jyllandsringen lørdag – søndag.

Vi kører tidtagning lørdag kl. 12:55 og 1. løb kl. 17:25. Søndagens løb køres kl. 12:15. Lige forud for disse løb køres der i Rookie 600 og Rookie 1000 klasserne.

Foto: Fototom.dk

Tirsgaard Racing
facebook.com/Tirsgaardracing


Læs mere om:
  • Simon Tirsgaard
  • Steven Tirsgaard
  •