Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Martin Vedel Mortensen: ”Jeg går efter at vinde alle heat”

Special Saloon 
23/09/15 

Køreren fra DK Motorsport satser på at gentage sin seneste succes
DK Motorsport og Martin Vedel Mortensen tørner i weekenden for sidste gang ud i denne sæson, hvor holdet stiller op med sin kvikke Opel Corsa i Special Saloon Car. Det er en løbsserie, som konstellationen flere gange har vundet, men i år har en gentagelse ikke været muligt.
 

”Vores forårssæson var ikke særlig god, så det bliver svært at vinde vore klasse, og da vi ligger på en ottendeplads i det generelle mesterskab, så skal der virkelig en god portion held til, hvis vi skal i top 3 generelt,” siger Martin Vedel Mortensen.

”Strategien er derfor klar. Jeg går efter at vinde alle heat, og så kan vi i DK Motorsport ikke gøre mere. Så handler det bare om, hvordan det går min værste konkurrent i klassen.”


Farten var der sidste gang og Martin Vedel Mortensen går efter at gentage successen

Martin Vedel Mortensen har i anden halvdel af sæsonen været stærkt kørende. På Padborg Park og FDM Jyllandsringen er der i alt blevet afviklet seks løb, og af disse seks har han vundet de fem. Specielt den seneste mesterskabsrunde på FDM Jyllandsringen gik godt.

”Jeg har aldrig kørt så stærkt på Jyllandsringen, som jeg gjorde sidste gang,” siger fynboen. ”Bilen kørte perfekt, og vi fandt en god opsætning, så jeg tror, at vi har et godt udgangspunkt til den kommende weekends løb.”

Sidste gang på FDM Jyllandsringen formåede Martin Vedel Mortensen også i et af heatene at kæmpe sig op som nummer fire generelt, kun overgået af en Audi R8, en Chevrolet Corvette og en Porsche 911. Og så havde han et stort forspring til sin værste konkurrent i klassen, Hans Hartmann.

”Nu må jeg se, om jeg kan gentage den succes,” siger han. ”Det vil være dejligt, hvis jeg får kæmpet mig frem, så der kom nogle af de andre biler imellem Hans og jeg, og så håber jeg også, at vi bliver så mange i klassen, at sejrene vil udløse maksimumpoint. Det vil give mig de bedste betingelser for at avancere i stillingen, hvis jeg vinder alle tre løb.”

DK Motorsport


Læs mere om:
  • Martin Vedel Mortensen
  • Jyllandsringen
  • 27/09/15 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her