Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Titel aspiranter får pole position på Zandvoort

ADAC GT
Masters 

19/09/15 

Spændingen i titelkampen for ADAC GT Masters er stigende: Forfølgerne i Porsche og BMW lægger ved sæsonens næstsidste løbsweekend på Zandvoort et stigende pres på de førende Sebastian Asch og Luca Ludwig, i Mercedes-Benz SLS AMG. Pole position til lørdagens løb blev vundet af Martin Ragginger og Klaus Bachler, der ligger toer i mesterskabet. Til søndagens løb starter de tredjeplacerede Jens Klingmann og Dominik Baumann fra den bedste grid position.
 

Ragginger har en imponerende række af poles: Østrigeren tog sig af den sjette pole position i sæsonen, i den gul-sort Porsche 911 fra GW IT Racing Schütz Motorsport . Ved starten af kvalifikationen satte Tomas Enge i Lamborghini Gallardo sig på toppen, men så angreb Ragginger og skar i den hurtigste tid med 0,209 sekunder. Fra den anden række starter mesterskabets førende Sebastian Asch.


Martin Ragginger
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Baumann gjorde rent bord i kvalifikationen til søndagens løb lige i starten. BMW-køreren kørte sin tid tidligt, allerede på sin anden omgang.

Nicki Thiim og holdkammerat Jordan Lee Pepper starter lørdagens løb fra 14. position og søndagens fra 18. og sidste startposition. En teknisk defekt gjorde at det ikke rakte til mere.


Dominik Baumann
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Zandvoort
  • 20/09/15 - Zandvoort - ADAC GT Masters
  •