Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Team Bislev's mindste mand viser gode takter

Rallycross - DM 
19/09/15 

I weekendens løb på Nysumbanen ved Hobro var begge Bislev brødre til start i rallycross super 2000. Storbror Jens kørte et par enkelte løb sidste år og har kørt de fleste løb i år, men bettebror Jesper fik indkøbt en Golf 2 super 2000 som hans bror og har nu kørt to løb i år. I weekenden viste han rigtig god fart i den næsten standard Golf 2, hvor han kvalificerede sig til semifinalen i start-række 2. Han endte som nummer 4 efter en meget fair og fin kamp, imod en af de andre konkurenter.
 

Jesper kørte også til motorsportsfestivalen på Ørnedalsbanen. Dette løb var hans første løb og med kun 6 omganges træning i bilen, viste han virkelig at han har nemt ved at lære en ny og hurtigere bil at kende. Men ikke blot dette er godt nok - det kræver også en bedre forståelse og gearskift der sidder i skabet hvergang, istedet for folkerace som han også kører. Men til løbet på Ørnedalsbanen viste Jesper rigtig god fart fra start til slut, og han endte som 4 i semifinalen.

I 2014 kørte Jesper kun folkerace. Her kører han også i en golf 2. Han lagde ud med en 2. plads i første løb og viste egentlig god fart i bilen. Efter 2. afdeling af DM førte Jesper mesterskabet til enden af sæsonen, hvor han blev dansk mester med 4 ud af 7 sejre og 3 andenpladser.

Efter sæsonen 2014 havde Jesper fået blod på tanden for at komme ud at prøve noget hurtigere - nemlig rallycross, så de gik på udkig og ganske rigtigt, der kom et tilbud fra en klubkammerat om den fine blå golf 2 og selvfølgelig blev den indkøbt. Det skulle så vise sig at motoren ikke var specielt god, da den gik til efter 6 omganges træning i bilen. Så bilen fik en ny næsten standard motor og røg direkte ud til motorsportsfestivalen.

Næste løb for Jesper er d. 26-9 i folkerace på Løvelbanen.

Og så går overvejelserne på om Jesper skal til Tyskland for ar køre det Tyske mesterskabs finale løb i Buxtehude på Esteringen.

Team Bislev


Læs mere om:
  • Nysum
  • 12/09/15 - Nysum - Rallycross - DM
  •