Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Lasse Sørensen må drosle ned resten af sæsonen

Diverse 
18/09/15 

Den 18 årige racerkører Lasse Sørensen bliver desværre nød til at drosle ned på efterårets løbsprogram. Nordjyden, som i denne sæson har kørt Formel Renault 2.0 EUROCUP for teamet MP Motorsport, har ikke været i stand til at finde budget til resten af sæsonen.
 

Lasse udtaler; ”Jeg er i gang med min gymnasieuddannelse, så mit program i foråret har været alt for stramt. Samtidigt med lektier, eksamen, plus test og forårets løb så har jeg simpelthen ikke haft tid nok til at finde de nødvendige sponsorer og budget til efterårets løb. Det rammer mig nu hårdt og derfor bliver jeg nødt til at drosle lidt ned.

Jeg vidste godt, at det ville være svært at tage en studentereksamen, samtidigt med at være fuldtids racerkører, men jeg ved også at racerkarrieren kan stoppe brat, og så er det godt at have en uddannelse.

Vi går nu så småt i gang med at se ind i næste sæson, hvor vi stadig evaluerer hvilke retning jeg skal vælge. Næste års målsætningen er ikke klar endnu, det afhænger af budgettet, men jeg vil gerne forsætte min udvikling i Formel 3, men hvis det ikke det lykkedes vil jeg vælge Lemans vejen. Jeg er allerede blevet kontaktet af nogle Lemans teams i LMP2 klassen, men vi har ikke lavet nogen aftaler endnu.

Lasse Sørensen er en del af Dansk Automobil Sports Unions Team Danmark elite trup, og netop optaget i Team Danmark som supertalent. Han er regerende Fransk Formel 4 mester. I 2013 blev han kåret som Dansk Banesports talent. Økonomisk er han støttet af Saxo Bank, Olie selskabet Total/elf , Dansk Automobil sports union og Team Danmark. Yderligere er han lillebror til Marco Sørensen, som ligeledes er Saxo Bank støttet og som i 2015 deltager i WEC serien og Le Mans serien hos Aston Martin.

Team Sørensen


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  •