Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup Scandinavia

Formidabel kørsel af den unge racerkører Mikkel O. Pedersen

Porsche
Carrera Cup
Scandinavia  

18/09/15 

ved 6. afdeling af Scandinavian Carrera Cup
”Det var som at kører gokart igen,” sagde Mikkel O. efter heatet. Løbet blev afviklet i Solvalla, Sverige, som oprindeligt er en travbane. Men én gang om året bliver banen lavet om til en lille racerbane på ca. 1,2 km, hvor topfarten kommer op på omkring 200 km/t langs betonmure.
 

Det så ellers ikke lovende ud under fredagens træning. Mekanikerne havde svært ved at finde den rette opsætning på Porschen, så Mikkel måtte nøjes med den 10. hurtigste tid.

Lørdagen bød på en kvalifikation og her formåede han at kører sig op på en 7. plads, hvilket blev startposition til dagens heat.


(Foto: Racefoto.se)

Mikkel fik en fantastisk start, selvom der var noget tumult på den snævre bane. Mekanikerne havde lavet opsætningen helt om igen efter kvalifikationen, så nu formåede den unge racerkører at blande sig helt i toppen. Mikkel satte hurtigste tid og lå og pressede førstepladsen flere gange rundt på den snævre betonbane, men førstepladsen formåede at lukke af. På anden sidste omgang, lige før målstregen, sprang der desværre en kølerslange så Porschen snurrede rundt og Mikkel måtte udgå. Men den unge racerkører viste flot kørsel og viste stor klasse under racet.


(Foto: Racefoto.se)

Næste afdeling afvikles på Ring Knutstorp den 26. september. Her satser Mikkel O. på at kunne forsvare sin 4. plads og kæmpe om 3. pladsen i Scandinavian Carrera Cup, hvilket må siges, at være godkendt som rookie i den store klasse.

Følg evt. med direkte på Svensk TV2 eller på facebook.

Mikkel O. Pedersen
Norges Racing Team.


Læs mere om:
  • Mikkel O. Pedersen
  •