Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Audi Sport TT Cup

Lars Seier Christensen ny mand i "Audience by Møller Madsen"

Audi Sport TT Cup 
17/09/15 

I sidste uge præsenterede Nicolaj Møller Madsen ”Audience by Møller Madsen”, som er en gruppe af erhvervsfolk, der støtter op om Nicolaj Møller Madsen mål om at køre Le Mans i 2017. Gruppen har nu fået endnu et medlem i form af Lars Seier Christensen, CEO i Saxo Bank.
 

Lars Seier Christensen, Co-founder og CEO i Saxo Bank, er ny mand i "Audience by Møller Madsen". "Audience by Møller Madsen" er en gruppe af erhvervsfolk, der bakker op omkring projektet, hvor missionen for Nicolaj Møller Madsen er klar: Le Mans deltagelse i 2017, og sejr i 2018. De 3 første medlemmer var Johan Bülow, Frederik Bagger og Andreas von der Heide.


(Foto: Kristine-Kiilerich)

- Nicolaj har allerede stærke folk omkring sig, men jeg har også opbygget lidt netværk rundt omkring i motorsport, så jeg vil holde øjnene åbne for mulige vinkler til at hjælpe ham videre imod drømmen om Le Mans på højeste niveau, siger Lars Seier Christensen om det nye samarbejde i ”Audience by Møller Madsen”.

Her fortæller Lars Seier, hvorfor han har sagt ja tak til at blive en del af “Audience by Møller Madsen”.

1) Hvorfor har du valgt at blive en del af “Audience by Møller Madsen”?
Jeg synes, at det er vigtigt at bakke op omkring lovende danske talenter, ikke mindst i motorsport, hvor nåleøjet til de store klasser er meget lille.

2) Hvor ser du specielt, du kan bidrage i forhold til resten af gruppen af folk i “Audience by Møller Madsen”?
Nicolaj har allerede stærke folk omkring sig, men jeg har også opbygget lidt netværk rundt omkring i motorsport, så jeg vil holde øjnene åbne for mulige vinkler til at hjælpe ham videre imod drømmen om Le Mans på højeste niveau.

3) Hvad får du ud af at blive en af dette?
Jeg finder det altid interessant at interagere med dygtige sportsfolk, der har dedikeret sig 100 pct til at nå deres mål, så jeg er sikker på, at jeg også får nogle interessante oplevelser ud af det.

4) Hvilket potentiale ser du i Nicolaj Møller Madsen?
I motorsport skal man både have talent på og udenfor banen. Det er rigtig vigtigt at kunne arbejde sammen med sponsorer og give dem gode oplevelser. Jeg mener, at Nicolaj, udover sit uomtvisteligt store talent som kører, også opfylder den anden betingelse, så jeg tror han har rigtigt gode muligheder for at nå sine ambitiøse mål.


Næste gang Nicolaj Møller Madsen skal i aktion i Audi Sport TT Cup er den 25. - 27. september, når han skal køre på Nürburgring i Tyskland, hvor han skal forsøge at indhente polakken Jan Kiesel, der fører ranglisten med 149 point imod Nicolaj Møller Madsens 140 point.

Nicolaj Møller Madsen


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Nürburgring
  • 27/09/15 - Nürburgring - Audi Sport TT Cup
  •