Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Jesper Bisted: ”Det var det bedste løb i år”

DM Rally 
17/09/15 

En niendeplads generelt. En tredjeplads i klassen og klassens hurtigste tid på løbets power stage. Det blev slutfacit for Jesper Bisted og Arly Larsen ved Juelsminde Rally Den Jyske Sparekasse.
 

”Det var det bedste løb, som vi har kørt i år. Der var styr på start-mål-prøverne, som indgik i løbet, så det var et rigtig godt løb,” siger Jesper Bisted.


Vi troede virkelig ikke, at vi ville køre fra sidste prøve til mål, for det lød ikke godt. Men vi kom i mål¨.

Men resultaterne til trods forløb løbet i området mellem Horsens og Juelsminde ikke helt efter planen for Bisted Motorsport.

”Vi kunne ikke rigtig forstå, at vi efter de første fem hastighedsprøver var 50 sekunder efter den hurtigste i klassen,” fortæller Jesper Bisted. ”Jeg snakkede med nogle tilskuere, som stod ude på den anden hastighedsprøve. De sagde, at bilen ikke kom ordentligt afsted ud af svingene, og jeg oplevede også, at der lød en skraldede lyd på vej ind mod servicepladsen efter hastighedsprøve 5. Så fandt vi ud af, at der var noget galt.”

Uden at man havde mulighed for at skille alting ad, stod det klart, at bilens spærredifferentiale højst sandsynligt var gået i stykker. Og det var ikke muligt at reparere i den servicepause, der var indlagt i løbet.

”Vi fortsatte løbet, og om eftermiddagen kunne vi bedre følge med, for det var ikke nogle hastighedsprøver, hvor vi havde et så stort behov for, at vores spærredifferentiale virkede, som om formiddagen,” siger Jesper Bisted.

”Vi satte hurtigste tid på power stagen. Det kom noget bag på os, at vi kørte fra Kim Madsen, for han kørte ellers hurtigt nok. For os var det vigtigt at komme i mål og få nogle point på kontoen, for vi troede virkelig ikke, at vi ville være i stand til at køre fra sidste hastighedsprøve til mål, for det lød ikke godt. Men vi kom i mål.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
 • Jesper Bisted
 • Juelsminde
 • 12/09/15 - Juelsminde - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS